جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
مردم مشهد در روز جهانی قدس وحدت و اراده خود را به نمایش گذاشتند

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه مردم روزه‌دار مشهد در حالت عبادت در این راهپیمایی شرکت کردند، گفت: این حضور باشکوه، پیام روشن ایستادگی ملت در برابر توطئه‌های دشمنان و حمایت از مظلومان فلسطین را به جهان مخابره کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، صبح امروز جمعه، شهر مشهد شاهد برگزاری راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس بود، این مراسم با حضور گسترده زائران و مجاوران از مسیر میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی برگزار شد و بار دیگر تجلی وحدت و اراده ملت ایران بود.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، شور و شعور مردم را ستود و اظهار داشت: مردم روزه‌دار در حالت عبادت، در این راهپیمایی شرکت کرده‌اند تا ثابت کنند همان‌طور که به خاطر اجرای فرمان خدا غذا نمی‌خورند و آب نمی‌آشامند، بر سر عبادت و بندگی خداوند ایستاده‌اند، به همین ترتیب نیز حاضرند تا پای مجاهدت در راه دین خدا، برای براندازی ریشه کفر صهیونیست بایستند.

وی تأکید کرد: پیام رهبر معظم انقلاب در دفاع از آرمان‌های مردم فلسطین، روشنگر ماهیت سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی است.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان خاطرنشان کرد: جهان باید بداند، اساس سیاست این نظام در تمامی روابط بین‌الملل و حوزه سیاست خارجی، مقابله و جنگ با رژیم صهیونی است، مراسم امروز نمونه‌ای روشن از این اراده است که مردم ولایتمدار مشهد به تبعیت از ابتکار تاریخی امام راحل در سال ۱۳۵۸ و لبیک به دعوت مقام معظم رهبری، با حضور حماسی خود بر پایداری در مسیر دفاع از آرمان‌های انقلاب صحه گذاشتند.

آیت‌الله علم‌الهدی حضور مردم را پیامی روشن دانست و ابراز کرد: پیام روشن حضور حماسی مردم این است که ایستادگی در برابر توطئه‌های دشمن ادامه خواهد یافت و حمایت از مظلومان جهان، به‌ویژه مردم مظلوم فلسطین، جزء اصول تغییرناپذیر سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha