شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
جزئیات برنامه وداع و تشییع «شهید حسین تیمورپور» اولین شهید فراجا کشور در سال ۱۴۰۴ در میامی

حوزه/ فرمانده انتظامی استان سمنان، از مشخص شدن زمان مراسم وداع و تشییع پیکر شهید حسین تیمورپور به عنوان نخستین شهید فراجا کشور در سال ۱۴۰۴ در شهرستان میامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، سردار جلیل موقوفه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگاران، درباره مراسم وداع و تشییع پیکر شهید مدافع امنیت ستواندوم حسین تیمور پور که به دست اشرار در استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید، تاکید کرد: مراسم وداع یا این شهید یکشنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مراسم وداع ویژه پرسنل انتظامی و همکاران شهید ساعت ۱۴:۰۰ فردا یکشنبه در ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان میامی برگزار می‌شود، افزود: تشییع در شهر میامی ساعت ۱۴:۳۰ از میدان امام رضا (ع) به سمت مسجد جامع میامی برگزار می‌شود.

فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه تشییع و خاکسپاری این شهید گرانقدر ساعت ۱۵:۳۰ در روستای استرخو زادگاه شهید تیمور پور برگزار می‌شود، گفت: برگزاری مراسم ضیافت افطار حسینیه روستای استرخو به یاد این شهید گرانقدر، دیگر برنامه تشییع پیکر وی است.

پیکر شهید تیمور پور فردا وارد استان سمنان می‌شود.  وی اهل شهرستان میامی بود که در سیستان و بلوچستان خدمت می‌کرد و در درگیری با اشرار به شهادت رسید.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha