سه‌شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
۱۲ فروردین، پشتوانه مردمی در برابر تهدید استکبار است

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: نظامی که مبتنی بر ارزش‌های دینی و انسانی و برخاسته از اراده مردم و پرچم‌دار استقلال، آزادی و عدالت‌طلبی در جهان می باشد، در برابر تهدیدها و توطئه‌ها ایمن شده و تأثیرگذاری آن در منطقه و جهان نمایان است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین علی خیاط در پیامی به مناسبت روز جمهوری اسلامی، ضمن تبریک این روز، آورده است: نظامی که مبتنی بر ارزش‌های دینی و انسانی و برخاسته از اراده مردم و پرچم‌دار استقلال، آزادی و عدالت‌طلبی در جهان می باشد، در برابر تهدیدها و توطئه‌ها ایمن شده و تأثیرگذاری آن در منطقه و جهان نمایان است. متن پیام مدیر حوزه علمیه خراسان به این شرح است:

۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی، یادآور یکی از پرافتخارترین لحظات و روزی تاریخی و تعیین‌کننده در مسیر ملت سرافراز ایران است. روزی که مردم با آگاهی، ایمان و وحدت مثال‌زدنی، با رأیی قاطع به جمهوری اسلامی که ثمره سال‌ها مجاهدت و فداکاری ایرانیان تحت رهبری حضرت امام خمینی (ره) بود، پشتوانه‌ای مستحکم برای نظام تازه‌ تأسیس و مشروعیتی مردمی و خدشه ناپذیر برای آن شدند که مهر تأییدی بر آرمان‌های والای انقلاب شد.

بدون شک نظامی که مبتنی بر ارزش‌های دینی و انسانی و برخاسته از اراده مردم و تبلور حرکت الهی یک ملت بزرگ و پرچم‌دار استقلال، آزادی و عدالت‌طلبی در جهان می باشد، با تکیه بر همان پشتوانه رای عظیم و حضور بی نظیر و الگو آفرین در صحنه‌های دفاع مقدس، انتخابات، جشن‌های پیروزی انقلاب و راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن، روز قدس و... در برابر انواع فشارها، تهدیدها و توطئه‌ها ایمن شده و آن را به نمادی از ایستادگی و اقتدار بدل ساخته و ثمره این اراده جمعی، امروز در اقتدار نظام اسلامی در منطقه و تأثیرگذاری آن در سطح جهان، به‌روشنی نمایان است.

حوزه علمیه خراسان ضمن تبریک روز جمهوری اسلامی، به خود می بالد که در مسیر نورانی امام راحل عظیم الشان، بزرگ عالمانی از این خطه مبارک حضور داشتند و در پشت سر آنان نیز، روحانیت آگاه و متعهد در پیشاپیش انقلاب اسلامی حرکت کردند. بی‌شک روحانیت همیشه یکی از ستون‌های اصلی این نظام بوده و هستند و پاسداری از این میراث گران‌بها، وظیفه‌ای است که بر دوش همه ما، به‌ویژه عالمان دین و فضلا و طلاب گرانقدر سنگینی می‌کند.

باور داریم که از یک سو مشکلات اقتصادی و فرهنگی و... و از سوی دیگر تهدیدهای پوچ و از سر استیصال استکبار در طریق انقلاب خدشه ای وارد نمی آورد؛ اما به هر حال باید آگاهانه و دغدغه مندانه با تاسی از امام راحل و پیروی از ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه ای مدظله العالی، راه نهضت و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران را ادامه داد و ضمن پاسداشت خون شهیدان والا مقام این طریق نورانی و پیمودن مسیر پرافتخار پیش رو، با عزمی راسخ و اخلاص و اعتقاد، پرچم مقدس این نظام سربلند را در سرمنزل مقصود، یعنی لحظه ظهور منجی عالی بشریت، حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف، تقدیم کنیم.

علی خیاط

۱۲ فروردین ۰۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha