دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶
برای پاسخ به مطالبات مردم پای کار هستیم

حوزه/ عارف در نخستین جلسه با اعضای «کارگروه ملی زیارت» در دولت چهاردهم، با ابراز خوشحالی از اینکه اولین سفر رسمی خود را همزمان با برگزاری جلسه کارگروه در جوار آستان ثامن‌الحجج (ع) آغاز می‌کند، گفت: امیدواریم با برکت و انگیزه معنوی‌ که از این سفر می‌گیریم کارهای ارزشمندی انجام داده و خدمت‌گزار صادقی برای مردم باشیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، در جلسه کارگروه ملی زیارت با بیان اینکه انقلاب ما به عنوان یک انقلاب فرهنگی باید برای برآوردن حداقل های نیاز جامعه در امر فرهنگی تلاش کند، گفت: البته به عنوان حاکمیت ما قیم مردم نیستیم بلکه خدمتگزار مردم هستیم و باید برای برآورده کردن مطالبات جدی مردم در زمینه های مختلف از جمله زیارت اماکن مقدس، با تمام توان پای کار بیاییم و مطمئن باشیم که نتایج بسیار خوبی برای جامعه دارد.

وی در ادامه افزود: این جلسه چهاردهمین جلسه کارگروه است و امیدواریم به برکت چهارده معصوم(ع) نتایج این نشست بسیار ارزشمند باشد و راه برای کارهای جدی هموارتر شود.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: تسهیل و فراهم آوردن امکانات جامعه در مسیر زیارت، وظیفه معنوی نظام است اما نباید این امر تنها به چهار مکان مقدس در چهار استان محدود شود بلکه باید در حد توان به زیارت دیگر اماکن متبرکه هم توجه شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha