پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
اتصال آب سیراف به شبکه آب بهارستان تسریع شود

حوزه/ امام جمعه جم اتصال آب سیراف به شبکه آب بهارستان تنها راه حل مشکل آب شهر بهارستان دانست و خواستار تسریع در وصل این آب و نوسازی شبکه فرسوده توزیع آب در شهر بهارستان شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام سید علی هاشمی‌نژاد، امام جمعه جم عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری اظهار کرد: مسئولیت‌ها زودگذر هستند و با استناد به فرمایشات مولا علی علیه السلام خدمت رسانی به مردم یکی از وظایف خطیر است که نیازمند توجه ویژه کارگزاران به مسئولیت‌های محوله است.

وی اتصال آب سیراف به شبکه آب بهارستان را تنها راه حل مشکل آب شهر بهارستان دانست و خواستار تسریع در وصل این آب و نوسازی شبکه فرسوده توزیع آب در شهر بهارستان شد.

حجت الاسلام هاشمی نژاد بر لزوم احداث سالن جلسات مجتمع فرهنگی که از مصوبات شورای فرهنگ عمومی شهرستان بوده است تاکید کرد و یادآور شد: مسئولین ساخت دبیرستان دخترانه که از نیازهای اساسی این شهر است را در اولویت کارهای حوزه آموزشی قرار دهند.

امام جمعه جم، خواهان پیگیری جدی اشتغال جوانان شد و از مسئولین استانی و شهرستانی خواست به موضوع اشتغال که موجب گلایه‌مندی شدید جوانان شده است، ورود جدی کنند.

وی از حضور مسئولین در مراسمات ملی مذهبی شهرستان تشکر کرد و گفت: مسئولین با حضور در مراسمات ملی مذهبی بیش از پیش در بخش فرهنگی اثرگذار باشند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha