پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲
جانبازان نماد ایستادگی و مقاومت هستند

 حوزه/ حجت الاسلام غفوری گفت: جانبازان نماد ایستادگی و مقاومت هستند و ما مؤظفیم تا از حقوق و نیازهای آنان به بهترین شکل ممکن حمایت کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت الاسلام مسعود غفوری، امام جمعه شهرستان تاکستان امروز در دیدار با سلیمان عزتی جانباز دفاع مقدس شهرستان تاکستان، اظهار داشت: جانبازان نماد ایستادگی و مقاومت هستند و ما موظفیم تا از حقوق و نیازهای آنان به بهترین شکل ممکن حمایت کنیم.

حجت الاسلام غفوری خاطرنشان کرد: توکل و توسل بر خدا رمز موفقیت جانبازان در طول مقاطع انقلاب و خصوصا دفاع مقدس است و در شرایط فعلی رفتار و روحیه جانبازان برای مسئولین امیدبخش و انگیزه دهنده به ادامه مسیر خدمت رسانی است و می‌تواند مسئولین را در اجرای مأموریت‌ها موفق تر کند.

امام جمعه شهرستان تاکستان تصریح کرد: بی شک حضرت امام حسین(ع) و برادر بزرگوارش حضرت ابالفضل(ع) بزرگترین الگو و اسوه برای عزیزانی بوده اند که به تأسی از این بزرگواران برای دفاع از دین و جان و مال و ناموس ایران اسلامی پا به جبهه های حق علیه باطل گذاشته و جسم و جان خویش را در این مسیر با خداوند متعال معامل کرده اند.

وی بیان کرد: امنیت امروز ایران اسلامی مرهون رشادت های رزمندگان و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس است که برای دفاع از این نظام اسلامی و سرزمین مقدس از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکردند.

وی ادامه داد: ادامه راه شهدا و جانبازان برای ما یک وظیفه و مسئولیت خطیر است و از این رو باید با تجلیل از آن ها راهشان را ادامه دهیم.

امام جمعه تاکستان عنوان کرد: جانبازان الگوهای بسیار خوبی برای همه مردم و مسئولان در زندگی هستند که می‌توان از سیره و منش آن ها در زندگی استفاده کرد.

حجت الاسلام غفوری تصریح کرد: درس زندگی شهدا، جانبازان و آزادگان باید بیش از پیش در جامعه تبیین و جاری شود و توجه به این مهم امری ضروری است.

جانبازان نماد ایستادگی و مقاومت هستند

انتهای پیام /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha