پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲
برنامه‌های معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه خراسان تشریح شد

حوزه/ معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان و مدیران این معاونت با حضور در مدرسه علمیه سیادت، نسبت به تشریح محورهای اصلی برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی حوزه اقدام کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، نشست حجت‌الاسلام جلال منتظری معاون فرهنگی تبلیغی حوزه خراسان و مدیران این معاونت با طلاب مدرسه علمیه سیادت برگزار شد.

این دیدار در قالب «طرح مرآت» و به منظور تبیین برنامه‌ها و پاسخگویی به دغدغه‌ها و مطالبات طلاب مدارس علمیه صورت گرفت.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام منتظری با اشاره به جایگاه والای طلبگی، ضمن تاکید بر اهمیت رسالت طلاب در جامعه امروز، اظهارداشت: طلاب بایستی همانند کوهی استوار(جبل الراسخ) در مسیر تحصیل، خدمت و هدف مقدس طلبگی خود ثابت‌قدم و استوار باشند و با پشتکار و استمرار درس خود را ادامه دهند تا بتوانند پاسخگوی نیازهای علمی و دینی مردم باشند.

وی با تشریح اهمیت نقش طلاب طراز انقلاب اسلامی، افزود: در شرایط فعلی کشور، حوزه علمیه و طلاب مسئولیت خطیری در هدایت فکری و تربیتی جامعه ایفا می‌کنند و هر طلبه باید رسالت الهی و انقلابی خود را به خوبی بشناسد و برای تحقق آن تلاش کند.

در ادامه این برنامه، حجت‌الاسلام منتظری به تبیین شرح وظایف هر یک از مدیریت‌های معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان پرداخت و با معرفی ظرفیت‌های موجود، نقش هر بخش در اجرا و توسعه فعالیت‌های فرهنگیِ هدفمند را برای حاضران تبیین کرد.

حجت‌الاسلام هژیری، مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه سیادت نیز گزارشی از عملکرد یک ساله مدرسه و برنامه‌های تربیتی و تبلیغی اجرا شده ارائه داد و دستاوردهای مدرسه را در زمینه ارتقای سطح علمی و اخلاقی طلاب تشریح کرد.

در بخش دیگری از برنامه، دو نفر از طلاب به نمایندگی از مجموعه طلاب مدرسه، دغدغه‌ها، پرسش‌ها و نقطه‌نظرات خود را با معاون و مدیران این معاونت مطرح کردند و پیشنهادهایی در خصوص ارتقای فرآیند آموزشی و تربیتی حوزه ارائه دادند.

در پایان نشست، از تلاش‌ها و زحمات حجت‌الاسلام اسکندری، مدیر مدرسه علمیه سیادت و حجت‌الاسلام هژبری، مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه توسط حجت‌الاسلام منتظری و با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است، طرح مرآت با هدف ارتباط مستقیم مدیران حوزه علمیه خراسان با طلاب مدارس علمیه، به صورت هفتگی برای بررسی مسائل تربیتی و فرهنگی و ایجاد فضای گفت‌وگو اجرا می‌شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha