چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴
عذرخواهی شهید چمران برای اتوبان بسته‌شده!

حوزه/ شهید چمران در این ماجرا، با ابراز نگرانی شدید و تلاش برای جلب رضایت رانندگان معطل شده، اهمیتی فوق‌العاده برای حق‌الناس قائل شد و نشان داد که حتی یک لحظه معطلی مردم را باید جبران کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،شهید چمران با نشان دادن واکنشی قاطع و مسئولانه در یک رویداد مرتبط با معطلی مردم، بر اهمیت بی‌اندازه رعایت و حفظ حقوق افراد در هر شرایطی تاکید کرد.

حلالیت طلبی به سبک شهید چمران

مصطفی لبنان که بود، محبوبیتی خاص بین بچه های یتیم مدرسه دخترانه مدینة الزهرا داشت.

یک بار که بچه ها مطلع شدند شهید چمران به آنجا می آید، خیلی خوشحال شدند. به شوق ملاقات، با اسلحه اتوبانی که از بیروت به سمت دریا می رفت را بسته بودند.

چمران وقتی رسید و بسته شدن اتوبان را دید خیلی تعجب کرد و از علت این کار پرسید.

وقتی شنید که «به احترام شما اتوبان را بسته ایم!»، هر دو دستش را بلند کرد و بر سرش زد

گفت: وای بر من! وای بر من! اگر مردم حلال مان نکنند. برای همین چند دقیقه ای که از عمرشان تلف شده، فردا باید پاسخگو باشم.

گفت: وای بر تو مصطفی! باید از تک تک شان حلالیت بطلبیم.

به سراغ ماشین ها می رفت و سرش را از شیشه تک تک ماشین ها داخل می کرد و می گفت: آقا من و بچه هایم را حلال کنید. نفهمیده اند و بچه گی کرده اند!

منبع: کتاب چمران مظلوم بود، خاطراتی از شهید مصطفی چمران

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha