سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۸
بوشهری‌ها مقام‌های برتر نخستین مشاعره سمپادی دانش‌آموزی را کسب کردند

حوزه/ دانش‌آموزان استان بوشهر مقام اول و دوم نخستین رویداد مشاعره سمپادی ویژه دانش‌آموزان دوره اول متوسطه قطب دوم استان‌های کشور را کسب کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، نخستین رویداد مشاعره سمپادی ویژه دانش‌آموزان دوره اول متوسطه قطب دوم استان‌های کشور با حضور رئیس سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان و مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در دبیرستان علامه حلی گناوه برگزار شد.

این مسابقات که با حضور دانش‌آموزان متوسطه اول سمپادی قطب دوم کشور شامل استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و چهارمحال و بختیاری برگزار شد با معرفی برگزیدگان به کار خود خاتمه داد.

امیرحسین یوسفی و آرین دشتی مکان از استان بوشهر و دبیرستان علامه حلی گناوه به ترتیب توانستند مقام اول و دوم این مسابقات را کسب کنند.

همچنین «مریم قلاوند» از استان خوزستان نفر سوم شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha