پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴
با خاطیان توهین به مقدسات برادران اهل سنت برخورد قاطع شود

حوزه / در محکومیت خطای برنامه سیمای خانواده شبکه یک در توهین به مقدسات برادران اهل سنت، مدیریت حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زاهدان، در محکومیت خطای برنامه سیمای خانواده شبکه یک در توهین به مقدسات برادران اهل سنت، مدیریت حوزه علمیه استان سیستان و بلوچستان بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

مدیریت حوزه‌ علمیه استان سیستان و بلوچستان شدیداً خطای نابخشودنی و مشکوک روز چهارشنبه در برنامه سیمای خانواده شبکه اول جمهوری اسلامی ایران در توهین به یکی از بزرگان اهل سنت را محکوم می نماید و از اقدام به موقع ریاست سازمان صدا و سیما در برخورد با عوامل خاطی تشکر می نماید و از دستگاه های امنیتی و قضایی می خواهد طبق مقررات با خاطیان برخورد و دستان پنهان برای برهم زدن وحدت بین امت اسلامی را برای مردم آشکار نمایند.

قطعا علما و برادران عزیز اهل سنت واقف هستند که این سخنان با فرهنگ مکتب اهل بیت علیهم السلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به دور است.

از عموم مردم مؤمن و مسلمان ایران اسلامی عزیز درخواست می نماید ضمن هوشیاری با حفظ وحدت، توطئه‌های دشمنان امت اسلامی را خنثی نمایند.

مدیریت حوزه‌های علمیه استان سیستان و بلوچستان

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha