جمعه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳
اعتراض به برگزاری جشنواره‌های حاشیه‌ساز از مسیر قانونی پیگیری شود

حوزه/ امام جمعه خارگ گفت: اگر اعتراض به برگزاری برخی جشنواره‌های حاشیه‌ساز از مسیر قانون و اخلاق پیگیری شود، مؤثرتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام محمود کارگر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ضمن تبریک آغاز دهه کرامت، میلاد حضرت معصومه (س)، روز دختر، میلاد امام رضا (ع)، روز شوراها، روز جهانی کار و کارگر و روز ملی خلیج فارس، به بیان مهم‌ترین مسائل اجتماعی، فرهنگی و دینی کشور پرداخت.

وی گفت: توهین به مقدسات اهل سنت در هیچ قالبی پذیرفته نیست، افتخار ما در جمهوری اسلامی ایران، زندگی برادرانه شیعه و سنی در کنار یکدیگر است، این وحدت، سرمایه‌ای مشترک برای همه ماست و اجازه نخواهیم داد افراد ناآگاه یا مغرض، این آرامش را خدشه‌دار کنند.

امام جمعه خارگ با قدردانی از برخورد سازمان صداوسیما با عوامل این اتفاق، خواستار شناسایی و پیگیری دقیق ریشه‌های این اقدام مشکوک شد و تأکید کرد: این نوع اقدامات با تعالیم قرآن، سیره اهل بیت (ع) و سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی در تضاد کامل است.

وی همچنین به تماس تلفنی اکبری، معاون وزیر ارتباطات اشاره کرد و گفت: از پیگیری وی در خصوص مشکلات زیرساختی جزیره خارگ تشکر می‌کنیم.

امام جمعه خارگ بیان کرد: انتظار داریم در خصوص ترمیم مسیر دریایی فیبر نوری نیز اقدامات مؤثری از سوی مدیریت زیرساخت تهران انجام شود و این مسئولیت به استان واگذار شود.

حجت‌الاسلام کارگر از فعالیت‌های تحسین‌برانگیز ستاد نماز جمعه خارگ نیز تقدیر کرد و افزود: موفقیت ستاد در فستیوال قلب شهر نتیجه تلاش خالصانه عزیزان ستادی و حضور پرشور مردم در نماز جمعه است، از جناب آقای مهندس حبشی، رئیس محترم ستاد نماز جمعه، بابت مدیریت خلاقانه این مجموعه تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه، خانواده‌ها را به حمایت از فرزندان علاقه‌مند به تحصیل علوم دینی دعوت کرد و گفت: جوانان ما باید با مسیر افتخارآمیز تربیت علما آشنا شوند.

وی افزود: حوزه‌های علمیه، شخصیت‌هایی تربیت کرده‌اند که منشأ تحولات جهانی بوده‌اند.

امام جمعه خارگ به موضوع فستیوال اخیر در استان بوشهر اشاره کرد و با تأکید بر ضرورت برگزاری برنامه‌های فرهنگی در چارچوب قانون، گفت: مخالفت‌ها با اصل برگزاری برنامه‌های هنری نیست، بلکه حاشیه‌هایی که کرامت فرهنگی جامعه را خدشه‌دار می‌کند، نگران‌کننده است، نباید این برنامه‌ها در زمان‌های خاص همچون شب شهادت امام صادق برگزار شود.

وی افزود: حفظ حرمت فرهنگ بومی، رعایت اصالت‌ها، و تأمین زیرساخت‌های فرهنگی و امنیتی از مسئولیت‌های مهم برگزارکنندگان است، از جوانان و مردم استان می‌خواهیم در بیان اعتراضات خود به حواشی این فستیوال، مسیر قانون و اخلاق را رعایت کنند.

امام جمعه خارگ در پایان خطاب به مسئولان گفت: نحوه مواجهه با این رویدادها، آزمونی برای مسئولان است که در ذهن مردم مؤمن و نجیب استان بوشهر باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha