به گزارش خبرگزاری حوزه از هرمزگان، مهرداد حسن زاده ابراز کرد: عملیات اطفای حریق نیز آغاز شده که با توجه به شرایط، ممکن است زمانبر باشد. کلیه تجهیزات، امکانات و نیروهای انسانی بنا به دستور استاندار، شامل نیروهای نظامی، انتظامی و اعضای ستاد بحران استان، در محل حاضر هستند.
مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان افزود: همه مراکز درمانی در حالت آمادهباش کامل قرار دارند. در پاسخ به سوالی درباره علت حادثه و سهلانگاری احتمالی، اعلام شد که پیشتر تذکرات لازم به شرکتهای مستقر در محوطه شهید رضایی داده شده بود.
وی گفت: پس از اتمام عملیات امداد و اطفای حریق، ابعاد حادثه به طور دقیق بررسی خواهد شد و در صورت اثبات قصور، برخورد قانونی انجام میشود. تاکنون آماری از فوتیها گزارش نشده و مجروحان اولیه به صورت سرپایی مداوا شدهاند.
انتهای پیام/










نظر شما