یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
برنامه‌های دهه کرامت در زنجان با محوریت دختران و خادمان رضوی برگزار می‌شود

حوزه/ رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت زنجان از برگزاری برنامه‌های متنوع با محوریت دختران و خادمان حرم‌های رضوی و معصومه(س) خبر داد و گفت: جشن‌های محوری، مراسم نماز جمعه ویژه بانوان و برنامه‌های محلی از جمله مهم‌ترین رویدادهای این ایام در استان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام علی ناصر رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت زنجان امروز در نشست خبری دهه کرامت ضمن تسلیت حادثه تلخ بندرعباس از برگزاری برنامه‌های متنوع مذهبی و فرهنگی در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌ها با محوریت حضور دختران بود و همچنین حضور خادمان حرم‌های رضوی و معصومه (س) و جشن‌های محلی همراه خواهد بود.

وی با اشاره به جایگاه والای امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)، این دو بزرگوار را ولی‌نعمتان ایران اسلامی دانست و بر اهمیت معرفت‌افزایی نسبت به این ذوات مقدس تأکید کرد.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت زنجان از تلاش‌های بی‌وقفه فعالان حوزه رسانه در انعکاس برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی استان تقدیر کرد و گفت: زحمات این عزیزان شاید در ظاهر دیده نشود، اما نقش آنان در فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی بی‌بدیل است.

حجت‌الاسلام ناصر با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در طول سال‌های اخیر مسئولیت ستاد دهه کرامت را برعهده داشته است، افزود: در سال جاری با هدایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های امام جمعه زنجان، رویکرد اجرای برنامه‌ها به سمت مردمی‌تر شدن سوق داده شده و ساختار ستاد نیز به صورت تخصصی‌تر و کمیته‌محور طراحی شده است.

وی از تشکیل هفت کمیته تخصصی در ستاد دهه کرامت استان خبر داد و گفت: کمیته‌های تشکیل‌شده شامل کمیته بانوان و دختران، اطلاع‌رسانی و فضای مجازی، محتوا و برنامه‌ریزی، اجرایی، مساجد و محلات، فضاسازی و تبلیغات شهری و همچنین کمیته ویژه خادمان رضوی هستند. هر یک از این کمیته‌ها مسئولیت طراحی و اجرای برنامه‌های اختصاصی را بر عهده داشته و جلسات متعددی تاکنون برگزار شده است.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت زنجان در ادامه جلسه به معرفی برنامه‌های شاخص و اصلی دهه کرامت در زنجان پرداخت و عنوان کرد: جشن محوری روز دختر در روز نهم اردیبهشت‌ماه در سالن ۶ هزار نفری انقلاب زنجان و همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می‌شود. این برنامه با حضور خادمان حرم حضرت معصومه (س) برگزار شده و شامل بخش‌های متنوعی از جمله سرود، سخنرانی، اهدای جوایز و اجرای برنامه‌های شاد و فرهنگی است.

وی افزود: نماز جمعه این هفته نیز با حال و هوای خاصی برگزار خواهد شد. بر خلاف مراسم ماه مبارک رمضان، در این برنامه دختران به همراه مادران خود در طبقه اصلی نمازجمعه حضور خواهند داشت و خطبه‌ها مستقیماً برای این جمع ایراد خواهد شد. این برنامه با محوریت هیئت بانوان ثارالله برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام ناصر خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های ویژه دهه کرامت، حضور خادمان حرم حضرت معصومه (س) از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت در زنجان عنوان کرد و ادامه داد: همچنین پس از پایان این برنامه، برنامه‌های متنوع برگزار خواهد شد.

وی در ادامه به همکاری آموزش و پرورش و بسیج در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره کرد و گفت: برنامه‌های متعددی در مدارس و پایگاه‌های مقاومت برگزار خواهد شد. این برنامه‌ها هم عمومی و هم تخصصی هستند و هدف اصلی آن‌ها ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی با محوریت دختران و زنان است.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت زنجان با اشاره به برگزار برنامه‌های محلی در زنجان ادامه داد: جشن‌های محلی در ۱۰ محله با محوریت مقاومت فرهنگی شهرستان‌ها نیز از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

وی با اشاره به همزمانی دهه کرامت با روز کارگر و روز معلم افزود: برخی از محتواهای فرهنگی و مراسم‌های این دهه با محوریت این دو قشر زحمت‌کش طراحی شده و جشن‌هایی با رنگ و بوی معلمی و کارگری برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام ناصر، کانون خادم‌یاران رضوی استان نیز با برپایی ایستگاه‌های صلواتی، چایخانه‌های رضوی، اعزام خادمان، دیدار با بیماران و خانواده‌های شهدا، برنامه‌هایی متنوع را در سطح شهر و محلات زنجان به اجرا درخواهد آورد.

وی ضمن تأکید بر جایگاه دختر در جامعه ایرانی اسلامی اظهار داشت: دهه کرامت امسال فرصت بسیار مناسبی برای معرفی الگوی دختر ایرانی اسلامی است؛ دختری که هم با عزت است، هم با حیا، هم با معرفت و هم با بصیرت. امیدواریم در این ایام مبارک، محبت، معرفت و شناخت ما نسبت به ساحت اهل بیت علیهم‌السلام خصوصاً حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) بیشتر شده و نسل جدید ما با این معارف آشناتر شوند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha