چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
ادای احترام دانشجویان دختر به بانوی کرامت

حوزه/ گردهمایی دختران دانشجو سراسر کشور در حرم کریمه اهل بیت (س) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دانشجویان دختر سراسر کشور، امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، به مناسبت ولادت کریمه اهل بیت (س)، در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه سلام الله علیها گرد هم آمدند تا میلاد بانوی کرامت و روز دختر را با شور و شوقی خاص جشن بگیرند.

این مراسم که با حضور دانشجویان دختر از ۱۲۲ دانشگاه از ۳۱ استان برگزار شده بود، با استقبال گرم خادمان کریمه اهل بیت سلام الله علیها همراه بود که با شاخه‌های گل و تبرکات حرم حضرت معصومه سلام الله علیها، به پیشواز دانشجویان دختر آمدند. فضایی سرشار از عشق و ارادت، دل‌ها را به هم نزدیک‌تر کرد و یادآور مقام والای این بانوی بزرگوار در دل‌های حاضرین شد.

این مراسم که به همت نهادهای فرهنگی دانشگاه‌ها و با همکاری خادمان حرم برگزار شد، فضایی پر از محبت و معنویت را برای شرکت‌کنندگان فراهم آورد.

ادای احترام دانشجویان دختر به بانوی کرامت

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد. این برنامه‌ها شامل شعرخوانی، سرودهای ملی و مذهبی و مدیحه‌سرایی حسن شالبافان بود که همگی با هدف گرامیداشت مقام زن و ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالی در این مراسم نیز با بیان نکات کلیدی درباره سیره زندگی حضرت معصومه (س) و تأثیرات ایشان بر زندگی زنان مسلمان پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز در این مراسم عنوان کرد: اسلام دختر را نعمت و مایه خاموشی غضب الهی و باز شدن درهای بهشت به روی انسان می داند.

وی در ادامه به تبیین جایگاه زن در جامعه اسلامی پرداخته و بر لزوم حفظ ارزش‌ها و اصول اسلامی تأکید کرد.

وی همچنین به نقش دختران در جامعه کنونی اشاره کرده و از آن‌ها خواستند که با الگو قرار دادن شخصیت‌های بزرگ تاریخ اسلام، به پیشرفت و تعالی خود ادامه دهند.

ادای احترام دانشجویان دختر به بانوی کرامت

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha