پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۲
لزوم به‌کارگیری هوش مصنوعی و روش‌های نوین آموزشی در حوزه‌های علمیه

حوزه/ طلبه مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) با تأکید بر به‌کارگیری فناوری‌های نوینی چون هوش مصنوعی در آموزش علوم اسلامی، خواستار تغییر جدی در شیوه‌های تدریس و یادگیری حوزه‌ها شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، نگار توکلی، طلبه مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها)، در مراسم محفل مهر پدری که با حضور مدیر حوزه علمیه خراسان در محل مدرسه علمیه حضرت نرجس سلام‌الله‌علیها برگزار شد، با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، به‌ویژه هوش مصنوعی، در آموزش علوم اسلامی، خواستار تحول در روش‌های تدریس و یادگیری در حوزه‌های علمیه شد.

وی با اشاره به پیشرفت چشمگیر علوم اسلامی و انسانی در پنجاه سال گذشته و گسترش شاخه‌های متعدد آن، لزوم استفاده از روش‌های نوین آموزشی را برای پاسخگویی به این تحولات ضروری دانست.

توکلی با بیان اینکه حوزه‌های علمیه نیازمند اساتید مجرب و متخصص هستند که هم به دانش‌های حوزوی تسلط داشته باشند و هم با روش‌های نوین آموزشی آشنا باشند، بر اهمیت هدایت طلاب در سال‌های اولیه تحصیل و نقش آن در تعیین مسیر آینده تحصیلی آن‌ها تأکید کرد.

وی افزود: عدم توجه کافی به این موضوع و عدم انتقال مناسب دانش و مهارت‌های نوین می‌تواند موجب عدم موفقیت طلاب و بروز سردرگمی و بحران هویتی در آن‌ها شود.

این طلبه حوزه علمیه، سیاست‌گذاری حوزه‌ها را به سمت تربیت اساتید مجرب و متخصص با روش‌های نوین آموزشی و فراهم‌سازی زمینه برای آموزش کارآمد و موثر طلاب در حوزه‌های گوناگون علوم اسلامی و انسانی خواستار شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha