پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقریب مذاهب و وحدت اسلامی + عکس

حوزه/ راهبردهای تحول رسانه‌ای کرمانشاه با محوریت وحدت اسلامی و نقش بسیج رسانه بررسی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه به ‌همراه هیئتی از مدیران و فعالان رسانه‌ای استان کرمانشاه، صبح امروز با ماموستا عبدالرحمن مرادی، امام جمعه اهل‌سنت این شهرستان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

این نشست با هدف بررسی نقش رسانه‌ها در تقریب مذاهب اسلامی و حفظ وحدت جامعه برگزار شد.

در ابتدای این دیدار، محمدباقر عباسی، رئیس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه، به تشریح برنامه جامع رسانه‌ای امت پرداخت و آن را «نقشه راه تحول در گفتمان رسانه‌ای استان کرمانشاه» عنوان کرد.
وی با اشاره به محورهای اصلی این برنامه، گفت: امیدآفرینی، مطالبه‌گری و تحول‌خواهی، سه رکن اساسی این طرح هستند.

عباسی با تأکید بر ضرورت مشارکت فعال اهل‌سنت در این طرح، افزود: کرمانشاه با پیشینه غنی همزیستی مسالمت‌آمیز شیعه و سنی، می‌تواند الگوی وحدت برای کل کشور باشد. از اصحاب رسانه اهل‌سنت انتظار داریم نه‌تنها در اجرای این طرح مشارکت کنند، بلکه پیشنهادات خود را برای ارتقای آن ارائه دهند.

وی همچنین با تجلیل از شهدای امنیت اهل‌سنت، اظهار داشت: نام شهدای اهل‌سنت کرمانشاه در تاریخ دفاع از امنیت این مرزوبوم جاودانه است.

ماموستا عبدالرحمن مرادی، امام جمعه اهل‌سنت کرمانشاه، با استقبال از طرح‌های سازمان بسیج رسانه، خواستار تحول جدی در سیاست‌های رسانه‌ای استان شد.

وی با انتقاد از عملکرد صداوسیما در سال‌های اخیر، گفت: متأسفانه صداوسیما نه‌تنها به تقریب مذاهب کمک نکرده، بلکه با پخش برنامه‌های یک‌سویه، به ایجاد شکاف دامن زده است و هرچند اقدامات خوبی هم صورت گرفته، اما کافی نیست.

ماموستا مرادی با اشاره به نقش اهل‌سنت در تأمین امنیت مناطق مرزی، تصریح کرد: نیروهای امنیتی اهل‌سنت در غرب کشور، جان‌شان را کف دست گرفته و پابه‌پای برادران شیعه از این مرزوبوم دفاع می‌کنند.

وی پیشنهاد داد: تولید برنامه‌های مذهبی با حمایت نهادهایی مانند سازمان بسیج رسانه، می‌تواند گام عملی برای رفع چالش‌های موجود باشد.
پیشنهاد برگزاری جلسات مشترک رسانه‌ای و علمی

در پایان این دیدار، محمدباقر عباسی از آمادگی سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه برای برگزاری جلسات مشترک بین نخبگان رسانه‌های مرجع استان و علمای اهل‌سنت خبر داد.

وی گفت: حل دغدغه‌ها و چالش‌های موجود تنها از طریق گفت‌وگوی مستقیم و اقدام عملی ممکن است.

این نشست در فضایی صمیمی و با تأکید بر ضرورت همکاری رسانه‌ها در تحکیم وحدت اسلامی به پایان رسید.

تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقریب مذاهب و وحدت اسلامی + عکس

تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقریب مذاهب و وحدت اسلامی + عکس
تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقریب مذاهب و وحدت اسلامی + عکس

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha