سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۸
لزوم تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و اقامتی در مرز خسروی و قصرشیرین

حوزه/ در جلسه‌ای مشترک با حضور مسئولان استانی و مدیران شهرداری تهران، بر ضرورت تداوم خدمات شهرداری تهران در قصرشیرین و مرز خسروی تأکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، در جلسه‌ای مشترک با حضور مسئولان استانی و مدیران شهرداری تهران، بر ضرورت تداوم خدمات شهرداری تهران در قصرشیرین و مرز خسروی تأکید و توافق‌هایی برای اجرای پروژه‌های خدماتی و فرهنگی انجام شد.

دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، شفیعی فرماندار قصرشیرین، سید محمدناظم رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران و پورحسن مشاور عالی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در نشست صبح امروز حضور داشتند.

در این جلسه، استاندار کرمانشاه با اشاره به حضور سالانه شهرداری تهران، در مرز خسروی به عنوان معین اربعین، اظهار داشت: این درخواست وجود دارد تا خدمات این نهاد تنها به ایام اربعین محدود نشود و به صورت پایدار در اختیار مردم قصرشیرین و زائران قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه پیشنهادهایی نیز از سوی استان کرمانشاه برای توسعه زیرساخت‌های مرز خسروی و شهر قصرشیرین مطرح کردیم، خاطرنشان کرد: از جمله این پیشنهادها می‌توان به احداث سردخانه و آشپزخانه، ساخت استراحتگاه با ظرفیت ۵۰۰ نفر، مرمت سالن روباز اداره ارشاد با گنجایش ۱۰۰۰ نفر، بازسازی استخر رو باز، مشارکت در تجهیز مبلمان شهری، کمک به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و اقامتی، اشاره کرد.

حبیبی تصریح کرد: این اقدامات گام مهمی در تحول فرهنگی و خدماتی قصرشیرین و مرز خسروی محسوب می‌شود.

مدیران شهرداری تهران نیز ضمن موافقت با این پیشنهادها، از استقرار تیم‌های اجرایی از روزهای آینده برای بررسی و شروع عملیات در منطقه خبردادند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha