یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
غرب با فریب به دنبال بردگی و غارت ملت‌ها است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضایی اصفهانی، هدف اصلی استعمارگران را به بردگی کشیدن و غارت منابع طبیعی کشورهای گوناگون دانست.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی روز شنبه در نشست علمی «جنایات غرب استعمارگر در آفریقا، آسیا و آمریکا» که در مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث قم برگزار شد، استعمار را یک واژه قرآنی دانست و گفت: انگلیسی‌ها برای فریب ملت‌های مسلمان، در توجیه حضورشان در ممالک شرقی، می‌گفتند ما برای عمران و آبادانی (استعمار) به این سرزمین‌ها آمده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه قرآن از ما طلب استعمار می‌کند و می‌خواهد زمین را آباد کنیم، بیان کرد: غرب از کلمه استعمار برای فریب جهان به ویژه مسلمانان استفاده کرده‌است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضایی اصفهانی با ذکر این نکته که استعمار به شیوه های گوناگون از جمله نظامی وارد کشورها شد خاطرنشان کرد: استعمارگران، پس از روش نظامی، برای تسلط بر کشورها، به استعمار نو روی آوردند، که این اقدام از طریق علوم انسانی صورت گرفت.

رئیس مجتمع عالی قرآن و حدیث المصطفی، هدف اصلی استعمار را بردگی و غارت منابع طبیعی کشورهای گوناگون دانست و بیان کرد: گسترش سرزمین های کوچک نیز از دیگر هدف های استعمارگری به شمار می‌آید.

وی یادآور شد: سرزمین کوچکی به نام هلند که امروز از آن به عنوان کشور گل و بلبل یاد می‌شود، با تسلط بر اندونزی بزرگترین کشور اسلامی، خود را توسعه داد.

رئیس مجتمع عالی قرآن و حدیث المصطفی با بیان اینکه اندونزی متشکل از ۱۷ هزار جزیره و با ۳۰۰ میلیون جمعیت، پهناورترین کشور اسلامی محسوب می‌شود گفت: ۲ میلیون نفر از مردم اندونزی برای بیرون راندن هلندی های استعمارگر کشته شدند.

وی همچنین تسلط انگلیس بر کشور های هندوستان و پاکستان را نیز نمونه دیگری از استعمار غرب ذکر کرد و افزود: انگلیس میلیون ها انسان را به عنوان برده از آفریقا به اروپا و آمریکا منتقل کرد.

رضایی اصفهانی ادامه داد: انگلیسی ها ۲۰۰ سال بر هند مسلط بودند، و ۱۶۵ میلیون نفر را به کام مرگ کشاندند، برخی از این کشتار، ناشی از قحطی های غیرطبیعی و دست‌ساز بوده است.

رئیس مجتمع عالی قرآن و حدیث المصطفی همچنین بیان کرد: ارزش سرمایه هایی که انگلیس در طول سال های سلطه بر هند از این کشور غارت کرده، بالغ بر ۴۵ تریلیون دلار است.

رضایی اصفهانی با اشاره به بهره‌کِشی جنسی استعمار از مردم کشور های شرقی خاطرنشان کرد: فعالیت های تبشیری و مسیحی‌سازی جهان نیز از اقدام های استعمار محسوب می‌شود، البته غربی ها به مسیحیت نه یک دین بلکه به عنوان ابزار و وسیله نگاه می‌کنند.

وی در ادامه یادآور شد: غربی ها در اندلس و اسپانیای امروز حتی مسیحیان را نیز کشتند.

استاد جامعه المصطفی همچنین تاریخچه استعمارگری در ایران را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: وقتی نیرو های انگلیسی برای کمک به روسیه در جنگ با آلمان، از مسیر جنوب وارد ایران شدند، حدود سه میلیون نفر را در اثر قحطی دست‌ساز به قتل رساندند.

رئیس مجتمع عالی قرآن و حدیث المصطفی یادآور شد: در آن زمان، جمعیت ایران کمتر از ۱۰ میلیون نفر بود، حدود ۴۰ درصد مردم به دلیل قحطی مواد غذایی جان سپردند. انگلیسی ها گندم و مواد غذایی را برای مقابله با آلمان، از ایران به جبهه روسیه فرستادند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha