دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
درخشش مبلغان هجرت و مدارس امین با اجرای بیش از ۱۲ هزار برنامه تبلیغی، فرهنگی و قرآنی

حوزه/ مسئول تبلیغ شهرستان نیشابور، با تأکید بر اهمیت رسالت مبلغان دینی به‌عنوان طلایه‌داران جهاد تبیین، اقدامات مؤثر گروه‌های تبلیغی و مدارس امین را در سطح محلات، روستاها و مدارس نیشابور تشریح کرد.

حجت‌الاسلام اسماعیل مهدوی‌جم، مسئول تبلیغ شهرستان نیشابور، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد ، بر ضرورت تطابق فعالیت‌های تبلیغی با شعار سال مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: مبلغان شهرستان نیشابور در سال ۱۴۰۳ با اجرای ۳۸۵ برنامه در زمینه تحقق شعار سال نقش‌آفرینی قابل توجهی داشته‌اند. این برنامه‌ها با محوریت تبیین گفتمان تولید، اقتصاد مقاومتی و مشارکت در نهادینه کردن فرهنگ سرمایه‌گذاری برگزار شده است.

اجرای بیش از ۲۱۲۵ برنامه در حوزه جهاد تبیین

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین به‌عنوان مطالبه جدی رهبر معظم انقلاب اسلامی، گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در این حوزه ارائه داد و خاطرنشان کرد: مبلغان نیشابور طی سال گذشته، ۲۱۵۳ برنامه در محورهای مختلف جهاد تبیین برگزار کردند که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به فعالیت‌های مرتبط با تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، جهاد اقتصادی، ترویج و تقویت غیرت دینی، اهمیت عزت و استقلال ملی، تبیین مسائل مرتبط با حجاب و عفاف، و بحران جمعیت اشاره کرد، که اجرای این برنامه‌ها تأثیر ملموسی در روشنگری مردم و تقویت آگاهی دینی و اجتماعی در سطح شهرستان داشته است.

فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و قرآنی مبلغان

حجت‌الاسلام مهدوی‌جم با اشاره به گستره فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی مبلغان، افزود: مبلغان نیشابور با حضور فعال در مناسبت‌های ملی و مذهبی، انسجام اجتماعی و وحدت دینی را در سطح محلات تقویت کرده‌اند. به‌عنوان نمونه، طی یک‌ سال گذشته، ۴۶۲ برنامه فرهنگی در مناسبت‌های مختلف برگزار شد که سبب ارتقای همبستگی اجتماعی شد.

وی عملکرد مبلغان در زمینه آموزش‌های دینی و قرآنی را نیز بسیار ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: ۴۶۲۰ برنامه تلاوت نور، ۱۲۳۲ جلسه آموزش احکام شرعی و بیش از ۱۷۹۸ مورد مشاوره دانش‌آموزی توسط مبلغان در سطح شهرستان انجام شده است. همچنین مشارکت مبلغان در پویش‌های کشوری همچون طرح «ایران همدل» باعث جمع‌آوری کمک مالی بالغ بر ۳۶۰ میلیون تومان با همراهی روستاها شد.

طرح ثقلین و ترویج معارف اسلامی

مسئول تبلیغ نیشابور با اشاره به توجه ویژه به قرآن و عترت به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های آموزشی، اظهار داشت: مبلغان شهرستان نیشابور طی اجرای طرح ثقلین، برنامه‌های گسترده‌ای در زمینه ارتقای سطح آموزه‌های قرآنی و معارف اسلامی برگزار کردند. این فعالیت‌ها شامل اجرای ۲۹۷۳ جلسه آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن، ۱۴۴۰ جلسه تصحیح قرائت، ۱۸۴۲ جلسه تفسیر، ۵۳۹ جلسه مفاهیم قرآنی و ۳۴۱ کلاس حفظ قرآن بوده است. علاوه بر این، بیش از ۲۱۰۰ جلسه در حوزه معارف اهل‌بیت(علیهم‌السلام)، ادعیه، زیارات و شرح روایات نیز برگزار شده است.

وی افزود: ماه مبارک رمضان فرصتی ویژه برای گسترش این برنامه‌ها بود، و جلسات متعددی در زمینه تفسیر قرآن، شرح مفاهیم قرآنی و شرح ادعیه و زیارات با هدف ترغیب مردم به کلام وحی برگزار شد.

مدارس امین؛ گام مؤثر در تربیت نسل آینده

حجت‌الاسلام مهدوی‌جم به فعالیت‌های مبلغان مدارس امین به‌عنوان پایگاهی مهم در تربیت دینی نسل نوجوان اشاره کرد و گفت: ۳۶ مبلغ و مبلغه مدارس امین در مدارس متوسطه اول و دوم شهرستان نیشابور فعالیت‌های تربیتی مهمی را اجرا کردند. از جمله این اقدامات می‌توان به برگزاری نماز جماعت، جلسات گفت‌وگو و تربیتی، ارائه مشاوره به دانش‌آموزان و خانواده‌ها، تبلیغ چهره‌به‌چهره، برگزاری اردوهای فرهنگی و دینی، و شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد.

وی حضور مبلغان در مدارس امین را سنگری مهم در انتقال ارزش‌های دینی و اسلامی به نسل نوجوان عنوان کرد و افزود: این مبلغان نقش بسیاری در تقویت باورهای دینی، مبارزه با شبهات فرهنگی و تربیت نسل متعهد به انقلاب اسلامی داشته‌ اند.

قدردانی از مجاهدان عرصه تبلیغ

مسئول تبلیغ شهرستان نیشابور، با تقدیر از تلاش‌های مبلغان هجرت، مبلغین مدارس امین، مدیران مدارس، روحانیان پرتلاش و همراهان فرهنگی، اظهار امیدواری کرد که با استمرار این حرکت عظیم تبلیغی، شاهد رشد فرهنگی، دینی و اجتماعی بیشتری در شهرستان نیشابور باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رسالت تبلیغ تنها اجرای برنامه‌ها نیست؛ بلکه هدف اصلی پرورش نسلی مؤمن، آگاه، متعهد و آماده برای خدمت به آرمان‌های انقلاب اسلامی است، چراکه این نسل باید شایسته سربازی امام زمان(عج) باشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha