پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
رویداد «بانوی مجاهد» در استان سمنان برگزار می‌شود

حوزه/ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از برگزاری رویداد تخصصی «بانوی مجاهد» با حضور بانوان کنشگر فرهنگی و اجتماعی استان، روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه خبر داد و هدف از آن را تبیین الگوی زن مسلمان و ارتقای توانمندی‌های جریان‌ساز بانوان در عرصه‌های فرهنگی و رسانه‌ای عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام علیرضا قنبری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، صبح امروز در جمع خبرنگاران، از برگزاری رویداد فرهنگی-تربیتی «بانوی مجاهد» در روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد. این رویداد با حضور جمعی از بانوان فعال، مؤثر و دغدغه‌مند عرصه فرهنگی و اجتماعی استان و با مشارکت اساتید برجسته استانی و ملی برگزار خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اهمیت نقش زنان در تمدن‌سازی و جهاد تبیین، گفت: رویداد بانوی مجاهد تلاشی هدفمند برای تبیین هویت زن مؤمن، انقلابی و آینده‌ساز در تراز انقلاب اسلامی است. این رویداد، فرصت بی‌نظیری برای ارتقای ظرفیت‌های بانوان نخبه جهت کنشگری مؤثر در عرصه‌های رسانه، آموزش، خانواده و اجتماع فراهم می‌آورد.

وی با تأکید بر اینکه زنان در گفتمان انقلاب اسلامی، نه فقط مخاطب که خود مبلّغ، روایتگر و کنشگر هستند، افزود: برگزاری چنین رویدادهایی زمینه‌ساز شکل‌گیری جریانی بانوان تراز انقلاب اسلامی است که همزمان با درک پیچیدگی‌های دنیای معاصر، نسبت به گفتمان دینی و تمدنی خود نیز معرفت عمیق و التزام عملی دارند.

این رویداد با تدارک برنامه‌هایی همچون کارگاه‌های تخصصی، نشست‌های انتقال تجربه، حلقه‌های اندیشه‌ورزی، و روایت‌گری میدانی برگزار خواهد شد و بناست در آن، اساتید برجسته‌ای از جمله پژوهشگران حوزه زن و خانواده و فعالان مؤثر رسانه‌ای به ارائه محتوا بپردازند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha