به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمان، مراسم بزرگداشت نخستین سالروز عروج آسمانی رئیسجمهور مردمی، آیتالله شهید سید ابراهیم رئیسی (رضوانالله تعالی علیه) و دیگر شهدای خدمت در گلزار شهدای بینالمللی کرمان، با حضور پرشور زائران و خانوادههای معظم شهدا برگزار شد.
در این مراسم، حجتالاسلام شیخ عبدالرضا نظری استاد سطح عالی حوزه علمیه، به بیان ویژگیهای برجسته شهید رئیسی پرداخت.
حجتالاسلام نظری با اشاره به شخصیت علمی و جهادی شهید رئیسی گفت: این شخصیت بزرگ، عالمی مجاهد بود که هم از فضل حوزوی و علمی بالایی برخوردار بود و هم اهل جهاد و خدمت به نظام اسلامی. ایشان مصداق آیه شریفه فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِینَ عَلَی الْقَاعِدِینَ أَجْرًا عَظِیمًا" بود.
وی افزود: علمیت ایشان برای اساتید حوزه تهران واضح بود. برخی از اساتید نقل میکردند که در مدرسهای تدریس میکردند که شهید رئیسی در همانجا مکاسب تدریس مینمود. ایشان شاگردان مبرزی داشت و مباحث علمیاش مورد توجه بود.
استاد حوزه علمیه کرمان، دومین ویژگی شهید رئیسی را مردمیبودن دانست و گفت: ایشان خود را وقف مردم کرده بود. از خانوادهای فقیر برخاسته و طعم یتیمی و سختی را چشیده بود. بههمین دلیل، همواره دغدغه محرومان را داشت و از تشریفات و زندگی تجملاتی دوری میکرد.
وی به خاطرهای از همراهان شهید رئیسی اشاره کرد: یکی از بزرگان، عبای گرانقیمتی را به ایشان هدیه داد، اما شهید رئیسی فرمود که من از این عباها نمیپوشم. یک عبای ساده برای من تهیه کنید و بقیه را به نیازمندان بدهید. این روحیه سادهزیستی و مردمداری از ایشان چهرهای محبوب ساخت.
حجتالاسلام نظری با توجه ویژه شهید رئیسی به مشکلات مردم اشاره کرد و گفت: در سفرهای استانی همواره تأکید میکرد که نامههای مردم با امید به دست ما میرسد؛ حتی یک نامه نباید مورد بیتوجهی قرار گیرد. این دغدغه، نشانه عمق ارتباط ایشان با تودههای مردم بود.
وی همچنین به روحیه معنوی شهید رئیسی پرداخت و گفت: ایشان دلداده خدا و اهل بیت(ع) بود. در دل شبها به راز و نیاز میپرداخت و نمازهایش آمیخته با اشک بود. حتی در سفرهای کاری، سحرگاهان به حرم حضرت معصومه(س) میرفت و به عبادت میپرداخت.
حجتالاسلام نظری در پایان خاطرنشان کرد: شهید رئیسی میفرمود که مهمترین عنوان برای من، خادم الرضا(ع) است. و این خدمت را با خدمت به محرومان مشهد محقق ساخته بود.
نظر شما