به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام والمسلمین علی کمساری بنانی، مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد: موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) به لحاظ وظیفه خود در راستای ترویج و نشر آثار امام خمینی(ره) فعالیت دارد.
وی افزود: یکی از اصلیترین اقدامات انتشار کتاب است و میتوان گفت تا به امروز موسسه هزار و ۴۰۰ عنوان کتاب درمورد امام و از امام چاپ کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین کمساری همچنین با اشاره به چاپ برخی آثار ویرایشی گفت: ویرایش جدید صحفیه امام در دست اقدام است. سه جلد قرار است به صحیفه اضافه شود و اینها اسناد و مدارکی است که بعد از صحیفه به دست ما رسیده است و چون یک کار تحقیقی و پژوهشی است تلاش میکنیم تا پایان سال به اتمام برسد.
مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی تصریح کرد: ما دو رویکرد جدید را در نظر داریم که به لحاظ شکلی و محتوایی است. شکل کتابها میبایست متناسب با ذائقه نسل جوان باشد و در عین حال به لحاظ محتوایی نیز توجه به گروه سنی کودک و نوجوان مورد تاکید است.
وی افزود: همه کتابهای این نشر در رابطه با امام راحل و انقلاب اسلامیاست. تنها در سال جاری ۶۱ عنوان کار جدید و ۴ عنوان تجدید چاپ را معرفی کردیم.










نظر شما