به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، با بیان اینکه سالها در حوزه مدیریتهای آموزشی و پژوهشی فعالیت داشته و در وزارت کشور نیز با مسائل میدانی آشنایی مستقیم پیدا کرده است، اظهار داشت: من به عنوان کسی که خود نیز فرزندی با نیازهای ویژه دارم، نه فقط از میدان، بلکه از خانه و زیست شخصیام با مسائل بهزیستی در ارتباطم و در اینجا با تکیه به اطلاعات و دانش مدیریتی، تجربه میدان و تجربه زیسته صحبت می کنم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه ماموریت مشترک با عنوان مشترک ماموریتی متفاوت است، تصریح کرد: باید دقیقاً مشخص کنیم که هر ساختار در کدام بخش از زنجیره حکمرانی، قرار میگیرد. سیاستگذار باید بداند در کجا میتواند از ظرفیت اجرایی دستگاهی مانند بهزیستی استفاده کند و بالعکس، سازمان بهزیستی هم باید بداند چگونه از ظرفیت ساختاری فراقوه ای و سیاستگذاری مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی بهره ببرد تا این همکاریها مؤثر، هدفمند و نتیجه بخش باشد.
دبیر ستاد زنان و خانواده با ابراز آمادگی کامل برای همکاری در تمام میزهای تخصصی مرتبط با مسائل زنان و خانواده، ابراز کرد: در موضوعات مختلف از جمله خانواده، زنان، آسیبهای اجتماعی، سبک زندگی و سایر سرفصلهای مرتبط آمادگی همکاری داریم. تجربههای میدانی من در سفرهای استانی، در برخی موارد حتی از برخی مدیران بهزیستی نیز گستردهتر بوده و این اطلاعات امروز نه تنها به خود من در بخش سیاستگذاری کمک می کند که میتواند مبنای کار مشترک با سازمان بهزیستی قرار گیرد.
فرهمندپور با تأکید بر ضرورت تعریف دقیق ماموریتها در جهت بهرهگیری بهموقع، بهجا و متناسب از ظرفیتهای هر دو نهاد، تصریح کرد: اگر بتوانیم درک درستی از جایگاه و کارکرد یکدیگر در ساختار حکمرانی اجتماعی داشته باشیم، میتوانیم افقهای روشنی از همکاری مشترک و دستاوردهای ملی را رقم بزنیم.
نظر شما