دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۷
شهدای خدمت با از خودگذشتگی بی‌نظیرشان، فصل جدیدی از پیوند مردم و روحانیت را رقم زدند

حوزه/ حجت‌الاسلام و المسلمین مطهری اصل با اشاره به الگوی بی‌همتای شهدا، بر ضرورت حفظ این میراث معنوی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، عصر یکشنبه در مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت که با حضور گسترده مردم و مسئولان در مسجد جامع بستان آباد برگزار شد، بر پیوند عمیق روحانیت و مردم تأکید کرد و گفت: شهدای خدمت با عشق و علاقه‌ای وصف‌ناپذیر به مردم خدمت می‌کردند و این رمز ماندگاری و تأثیرگذاری آنان بود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه شهدای خدمت با فداکاری خود، نشان دادند که راه ایمان، عشق و خدمت به مردم، راهی استوار و ماندگار است، افزود: شهدای خدمت، نمونه‌ای از تعهد و فداکاری برای نسل جوان هستند.

امام جمعه تبریز در ادامه سخنان خود، به تلاش‌های دشمن برای ایجاد ناامیدی در بین قشر جوان و ترویج بی دینی و تضعیف خانواده در جامعه ایرانی اشاره کرد و گفت: دشمنان می‌خواهند با ایجاد ناامیدی و ترویج بی دینی، ارزش‌های دینی و خانواده را در جامعه تضعیف کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه شهدای خدمت الگوی روشنی برای نسل جوان هستند، بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی در جامعه تأکید کرد و گفت: ما باید با الگوگیری از زندگی شهدا، به راهی ادامه دهیم که همواره در مسیر خدمت به مردم و حفظ ارزش‌های دینی گام برداریم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha