دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
تکریم شهدای خدمت؛ الگویی برای نسل‌های آینده

حوزه/ حجت‌الاسلام سید رضا تقوی در نخستین مراسم سالگرد شهدای خدمت در اراک، خدمت به مردم را ارزشی بی‌نظیر خواند و شهید رئیسی و یارانش را الگویی عالی در این زمینه معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری از اراک، حجت‌الاسلام سید رضا تقوی، مشاور شهید رئیسی در امور روحانیت، در نخستین مراسم سالگرد شهدای خدمت که در مصلای بیت‌المقدس اراک برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های دشمن برای کمرنگ کردن یاد و خاطره شهدای خدمت، اظهار داشت: فرهنگ‌سازی صحیح برای نسل‌های آینده باید از چنین مجالسی آغاز شود.

وی با تأکید بر انتقال ارزش‌های هویتی به نسل‌های آینده، افزود: ارزش‌های هویتی، میراث فرهنگی کشور را تشکیل می‌دهند و باید نام شخصیت‌هایی که شور و شوق را به ملت هدیه داده‌اند، همواره زنده بماند.

مشاور شهید رئیسی در امور روحانیت، تکرار واقعه کربلا و پرداختن به مظلومیت سالار شهیدان را زمینه‌ساز حفظ ارزش‌های انسانی دانست و گفت: این امر به شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران انجامید.

وی همچنین بر تبدیل برگزاری مراسم سالگرد شهدای خدمت به یک سنت تأکید کرد تا خصیصه‌های انسانی والا در هر نسل حفظ شود.

حجت الاسلام تقوی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه شهید رئیسی برای خدمت به مردم، گفت: با وجود تدابیر دشمن برای ممانعت از حضور مردم در استقبال از رئیس‌جمهور در تبریز، جمعیت میلیونی مردم این نقشه را نقش بر آب کردند.

وی از شهید حسین امیرعبداللهیان، وزیر وقت امور خارجه، به عنوان شخصیتی شجاع که در مجامع بین‌المللی به دفاع از کشور پرداخت، یاد کرد.

مشاور شهید رئیسی در امور روحانیت در بخش دیگری از سخنانش، به اهمیت حفظ کرامت‌های انسانی پس از رسیدن به قدرت اشاره کرد و از مسئولان خواست تا با خودسازی، از تغییر شخصیت پس از کسب قدرت جلوگیری کنند.

حجت الاسلام تقوی در پایان سخنان خود، خاطرنشان کرد:بسیاری از مدیران و مسئولان کشور انسان‌های پاک و شریفی هستند که تمام توان خود را برای خدمت به مردم به کار می‌گیرند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha