به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محسن صبوری فیروزآبادی در خطبه اول نماز جمعه این هفته کهک به شرح و تبیین فقراتی از دعای دهم صحیفه سجادیه پرداخت و اظهار داشت: این دعا جهت پناه بردن به درگاه خداوند متعال قرائت می شود همان گونه که در توضیح آن گفته شده: "وَ کَانَ مِنْ دُعَائِهِ عَلَیْهِ السَّلَامُ فِی اللَّجَإِ إِلَی اللَّهِ تَعَالَی"؛ دعای آن حضرت است در پناه بردن به خدای تعالی.
وی ادامه داد: امام (ع) در طلیعه این دعا فضل و لطف الهی در بخشودن گناهان اشاره نموده و عرضه می دارند: "اللَّهُمَّ إِنْ تَشَأْ تَعْفُ عَنَّا فَبِفَضْلِکَ وَ إِنْ تَشَأْ تُعَذِّبْنَا فَبِعَدْلِکَ"؛ خدایا! اگر بخواهی ما را ببخشی، از فضل و احسان توست و اگر بخواهی عذابمان کنی، از عدالت توست.
امام جمعه کهک افزود: سپس از درگاه الهی لطف و عفو او را مسألت نموده و عرضه می دارند: "فَسَهِّلْ لَنَا عَفْوَکَ بِمَنِّکَ ، وَ أَجِرْنَا مِنْ عَذَابِکَ بِتَجَاوُزِکَ ، فَإِنَّهُ لَا طَاقَةَ لَنَا بِعَدْلِکَ وَ لَا نَجَاةَ لِأَحَدٍ مِنَّا دُونَ عَفْوِکَ"؛ بخششت را از سر منّتت بر ما آسان کن و ما را به چشمپوشی و گذشتت، از عذابت پناه ده. مسلّماً ما را نسبت به عدالتت تاب و توان نیست و برای احدی از ما بدون بخششت، نجاتی میسّر نمیباشد.
وی در ابتدای خطبه دوم نماز جمعه در ضمن توصیه نمازگزاران به تقوای الهی روایتی از جوادالائمه (ع) را در رابطه با آثار ارتکاب گناهان و بی تقوایی بیان نمود که می فرمایند: "مَوْتُ الاْنْسانِ بِالذُّنُوبِ أکْثَرُ مِنْ مَوْتِهِ بِالاْجَلِ"؛ فرا رسیدن مرگ انسان ها به جهت معصیت و گناه بیشتر است تا مرگ طبیعی و عادی.
حجت الاسلام صبوری در ادامه خطبه ها ضمن گرامی داشت سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: این روز مبارک و این حماسه تاریخی درس بزرگی برای ما در بردارد و آن درس اینکه تنها راه پیروزی و ظفرمندی در برابر مشکلات همواره مقاومت و پایداری بوده و است.
وی افزود: امروز نیز در مذاکرات با آمریکا ما در عین پایبندی به اصول مذاکره، راهی جز ایستادگی در برابر زیاده خواهی و یاوه گویی دشمن نداریم.
امام جمعه کهک در پایان ضمن اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به کشورهای حاشیه خلیج فارس خاطرنشان کرد: ارتباط با آمریکا در این سالها برای این کشورها رهاوردی جز وابستگی اقتصادی، امنیتی و سیاسی به دنبال نداشته است.
وی افزود: این که از این کشورها در برابر جنایتهای اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه هیچ صدایی شنیده نمی شود نتیجه همین وابستگی شدید همه جانبه است.










نظر شما