یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲
روحانیون مردم را برای وقف در عرصه‌های جدید تشویق کنند

حوزه / رضایی گفت: روحانیون با توجه به جایگاه ویژه ای که نزد مردم دارند می توانند مردم را به انجام وقف در عرصه های جدید از جمله فناوری و پژوهشی تشویق کنند.

محمد رضایی، مشاور وزیر بهداشت در امور خیریه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران، با تقدیر از سازمان اوقاف و امور خیریه کشور برای برگزاری جشنواره ثبت نام تشکل های خیریه و جشنواره نشان نیکوکاری، اظهار داشت: قدردانی از خیرین و واقفان وظیفه شرعی و انسانی ما است که چند سالی است تحت عنوان نشان نیکوکاری در جامعه ما شکل جدید پیدا کرده.

وی افزود: خیر به تقدیر ما نیاز ندارد ولی مسئولان با برگزاری چنین جشنواره های می توانند در احصای کامل و جامع خیران و واقفان اقدام کنند.

مشاور وزیر بهداشت در امور خیریه، گفت: کشور در حال حاضر نیازمند وقف در عرصه‌های جدید به ویژه در حوزه فناوری و پژوهشی است، ولی مردم برای وقف در این عرصه‌ها به خوبی توجیه نشده اند، روحانیون با توجه به جایگاه ویژه ای که نزد مردم دارند می توانند مردم را به انجام وقف در حوزه های جدید تشویق کنند.

وی تصریح کرد: مبلغان دینی می‌توانند با هدایت گری مراجع معظم تقلید و فقها روش های جدید تبلیغ را به منظور تشویق مردم به توسعه بخشی در حوزه وقف بیان کنند.

رضایی، با تاکید بر استمرار وقف در عرصه های سنتی همچون امور مذهبی و فرهنگی، یادآور شد: قطعا وقف در این عرصه ها ضروری و مهم است چرا که باید مساجد و حسینیه ها و تکایا ساخته شوند تا مردم وظایف دینی خود را انجام دهند، اما با توجه به تحولات نوظهور در جهان نیازمند انجام وقف متناسب با این تحولات هستیم.

وی تأکید کرد: باید آستان های مقدس و حرم های مطهر آباد باشند تا مردم با توسل به اهل بیت (ع) خود را برای خدمت به هم نوعان از نظر معنوی آماده کنند.

مشاور وزیر بهداشت در امور خیریه، با اشاره به پویایی فقه که امکان و توانایی پاسخگویی به نیازهای جدید را دارد، ابراز کرد: جشنواره نشان نیکوکاری باید با حضور و بهره مندی از دیدگاه فقها و مجتهدان و استادان حوزه علمیه برگزار شود تا اقدامات اقناع سازی های نظری برای ترغیب خیران و واقفان به سمت وقف ها و امور خیریه در عرصه های جدید صورت گیرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha