چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
دوره «بانوی مجاهد» در کرمانشاه برای توانمندسازی فعالان فرهنگی و اجتماعی برگزار می شود

حوزه/ دوره معرفتی و تشکیلاتی «بانوی مجاهد» با هدف تبیین مفاهیم دینی و انقلابی و ارتقای سطح دانش و مهارت‌های فرهنگی و اجتماعی فعالان زن در کرمانشاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، دوره « بانوی مجاهد » در دو بخش معرفتی و میدانی طراحی شده و ویژه فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کرمانشاه است.

این دوره با همکاری و حمایت گسترده نهادهای فرهنگی و آموزشی، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حوزه علمیه خواهران، دانشگاه‌های رازی، جهاد دانشگاهی، فرهنگیان، صنعتی کرمانشاه، آموزش و پرورش استان، شهرداری و فرمانداری کرمانشاه اجرا می‌شود.

محتوای دوره در دو بخش مجازی: ارائه آموزش‌های تئوری و محتوای متنوع توسط اساتید مجرب، بخش حضوری، فرصتی برای تعامل، تبادل تجربیات و شبکه‌سازی میان شرکت‌کنندگان، خواهد بود.

اهداف دوره، توانمندسازی بانوان فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، ترویج مفاهیم دینی و انقلابی در میان نسل جدید، ایجاد بستری برای همکاری‌های آینده میان فعالان فرهنگی، خواهد بود.

زمان و مکان برگزاری: ۸ تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۴، مجتمع فرهنگی-آموزشی بعثت، روبروی استانداری کرمانشاه، می باشد.

شرکت‌کنندگان می‌توانند با بهره‌گیری از این دوره، دانش و مهارت‌های خود را در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی ارتقا دهند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha