جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
مرد بلند آوازه جبهه ها

عبدالله، مرد بلند آوازه ی جبهه ها بود و از او به عنوان کابوس صهیونیست‌ها یاد می‌کردند.

خبرگزاری حوزه/ جوان آر پی چی زنی که در آبادان به آب و آتش می‌زد تا فرمان امام خمینی "رحمت الله علیه" زمین نماند.

آن رادمرد شایسته، روزگاری فرمانده طراحی عملیات ها و سازمان رزم شد و یگان دریایی راه انداخت.

عبدالله رودکی متولد: ۱۳۳۴ شیراز، استان فارس، از بچگی علاقه خاصی به ورزش داشت، (آن هم بوکس)، وی قهرمان سه دوره بوکس جوانان ایران بود. در جوانی حتی موفق شد تا پرویز بادپا قهرمان بوکس آسیا را در رینگ رسمی شکست دهد.

او با آغاز جنگ، قید همه علاقه های جوانی اش را، مثل بسیاری از نوجوانان و جوانان آن روزها زد و راهی جبهه ها شد.

هشتاد و نه ماه حضور بی امان در جبهه ها از گردان‌های غواص لشکر ۱۹ فجر گرفته تا تشکیل قرارگاه نوح نبی، از وی چهره ای نامدار و معتقد و باایمان ساخته بود.

عبدالله، مرد بلند آوازه ی جبهه ها بود و از او به عنوان کابوس صهیونیست یاد می‌کردند.

آرمان‌های بزرگی در سر داشت، وی از بچگی یار مظلوم و دشمن ظالم بودن را آموخته بود. بعد از دفاع مقدس با تسلط دقیقی که به زبان عربی داشت سر از لبنان و سپاه بدر و عراق و سوریه در آورد.

تلاش و کوشش‌ و نیز دست تقدیر او را به رزمنده‌ای شجاع و دلیر مبدَّل ساخت و او با کوله باری از تجربیات روزهای سخت جنگ، جوانانی را تربیت کرد که بعدها همچون ستاره درخشیدند.

او مرد پر تلاطم آبهای ناآرام بود. برای همین در نیروی دریایی سپاه، مسؤولیت سخت و سنگین معاونت عملیات را به عهده گرفت. مرد استراتژیک نیروی دریایی سپاه گام های بزرگی در جهت ارتقای توان رزم نیروی دریایی سپاه به شناورهای تندرو، موشک های کروز دریایی و مین های دریایی برداشت که هنوز این ابتکارات و ابداعات با بروز رسانی ویژه ای تداوم دارد.

همرزمان سردار شهید عبدالله رودکی می گویند: ویژگی خاص او آموزش نیروها و حضورش خود در طراحی و اجرای عملیات ها بود.

او در شناسایی منطقه عملیاتی والفجر ۸ رشادتهای زیادی از خود نشان داد و با تشکیل نیروی دریایی سپاه همواره به عنوان یکی از فرماندهان عملیاتی مناطق دریایی سپاه در شکل‌گیری و به‌کارگیری استراتژی قایقهای تندرو و مین گذاری‌های دریایی نقش کلیدی داشت.

این سردار شهید در کلیه عملیاتهای دریایی شرکت می کرد و با وجود مجروحیت از قسمتهای مختلف به ویژه مجروحیت شیمیایی و شرایط سخت جسمی، روح بلند و متعهدش او را همیشه در صحنه حاضر می‌ساخت. تسلطش بر دانش نظامی از یک سو و تجربیات علمی و عملی از میدان نبرد، از او مجاهدی چیره دست در صحنه نبرد ساخته بود.

سردار تنگسیری فرمانده کنونی نیروی دریایی سپاه درباره او می‌گوید: او طراح سازمان رزم و عملیات نوین نیروی دریایی سپاه بود و برای تسلیح و تجهیز شناورهای تندرو به راکت اندازها و موشک‌های هدایت شونده و راه اندازی پدافند هوایی و شکل گیری هسته اولیه جبهه مقاومت، تلاش‌های موفقیت آمیزی انجام داد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha