شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۵
در مواجهه با تبلیغات گسترده دشمنان، از ابزارهای روز بهره ببریم

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین شعبانی با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فناوری‌های نوین همچون اینترنت و هوش مصنوعی، گفت: در مواجهه با تبلیغات گسترده دشمنان، باید از ابزارهای روز به نحو احسن بهره ببریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان همدان در آیین معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، اظهار داشت: مسئله تبلیغ در عصر حاضر یک ضرورت انکار ناپذیر است.

وی با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فناوری‌های نوین همچون اینترنت و هوش مصنوعی، گفت: در مواجهه با تبلیغات گسترده دشمنان، باید از ابزارهای روز به نحو احسن بهره ببریم.

امام جمعه همدان خاطرنشان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی مسئولیت ساماندهی تبلیغات در عرصه‌های مختلف را بر عهده دارد.

وی بر اهمیت بهره‌گیری از روش‌های نوین تبلیغاتی توسط این مجموعه تأکید کرد و یادآور شد: این ابزارها امروزه در فضای مجازی، رسانه‌ها و حوزه هنر جایگاه ویژه‌ای دارند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان، تصریح کرد: البته تبلیغات مؤثر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و شناخت ابزارهای مناسب است که نوآوری در روش‌های تبلیغی نیز می‌تواند در افزایش تأثیرگذاری بر مخاطبان و تحقق اهداف فرهنگی و دینی نقش مهمی ایفا کند.

وی بر ضرورت هم‌افزایی میان نهادهای مسئول تأکید کرد و گفت: در سایه این وحدت و همراهی است که تبلیغات اسلامی می‌تواند با شیوه‌های مدرن و به‌روز به توسعه و تقویت ارزش‌های دینی در جامعه کمک کند.

عضو خبرگان رهبری، با تقدیر از تلاش‌ها و خدمات مدیران پیشین به خصوص حجت الاسلام و المسلمین نظیری، برای حجت الاسلام والمسلمین گرجی در راستای حرکت در مسیر تحقق اهداف موجود، آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha