دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱
امام باقر(ع)؛ بنیانگذار استقلال علمی شیعه و قدرت آفرینی با دانش ناب

حوزه/ معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا اراک گفت: علم قدرت‌آفرین است و امام باقر(ع) با ایجاد نظام فکری مستقل برای شیعه، بنیانگذار تحولی عظیم در تاریخ اسلام بودند.

خانم گیتی فیروزی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا اراک، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک، در تحلیل جایگاه علمی این امام همام اظهار داشت: دوران امام باقر(ع) فرصتی بی‌نظیر برای پیروان اهل بیت(ع) بود که توانستند برای نخستین بار استقلال علمی پیدا کنند.

وی با اشاره به حدیثی از امام باقر(ع) که «العِلمُ سُلطانٌ» (علم تسلط و قدرت می‌آورد) تصریح کرد: امروز غرب با تسلط بر علم حکمرانی می‌کند، اما اگر علم در خدمت دین قرار گیرد، حکمرانی صحیح شکل می‌گیرد.

فیروزی تصریح کرد: امام باقر(ع) مأموریت داشتند شکافنده علوم باشند و با دارا بودن علم، صاحب قدرت بودند.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا اراک به پیشگویی پیامبر(ص) درباره امام باقر(ع) اشاره کرد که فرمودند: «یا جابر! تو آنقدر عمر می‌کنی که فرزند حسین(ع) را می‌بینی که علم دین را می‌شکافد.»

وی گفت: امام باقر(ع) فرمودند: «به شرق و غرب عالم بروید، علم صحیح را جز نزد ما اهل بیت(ع) نخواهید یافت.»

فیروزی با تأکید بر اینکه علم حقیقی نزد اهل بیت(ع) است، خاطرنشان کرد: علم در هر کجای جهان که باشد، مشتریان خود را جذب می‌کند و قدرت می‌آفریند.

وی در ادامه بیان کرد: امام باقر(ع) با بنیان‌گذاری نظام علمی مستقل شیعه، تحولی ماندگار در تاریخ اسلام ایجاد کردند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha