چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
شهادت شهید رئیسی، تبلور مکتب امام خمینی(ره)

حوزه/ آیت‌الله علم‌الهدی با تصریح بر اینکه مفهوم شهدای خدمت گواه بر پویایی و مانایی مکتب امام خمینی(ره) است، گفت: همان‌طور که شهید رجایی در مکتب امام خمینی (ره) رشد یافت، شهید رئیسی نیز در همان مسیر جان خود را فدا کرد، این استمرار، نشانه‌ای از توان تربیتی مکتب امام است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، امروز ۱۴ خردادماه در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که در حسینیه رهروان روح‌الله برگزار شد، با بیان اینکه اکنون ۳۶ سال از رحلت امام گذشته است، اظهار داشت: باید عمیق‌تر از گذشته به زندگی و اثرگذاری امام خمینی(ره) نگریست.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) نه تنها انقلاب را در دوران حیات خود رهبری کرد، بلکه حیات حقیقی و اثرگذار او پس از رحلتش آغاز شد، امروز نسل‌هایی که هرگز امام خمینی (ره) را از نزدیک ندیده‌اند، با همان ایمان، پرچم ایشان را بر دوش می‌کشند و راه انقلاب را ادامه می‌دهند.

وی افزود: با نسلی از جوانان مواجه هستیم که امام خمینی(ره) را تنها از تصاویر و صدای آرشیوی می‌شناسند، اما با تمام وجود در راه او جان می‌دهند.

وی در این باره به معرفی نمونه هایی پرداخت و یادآور شد: شهید محسن حججی و شهید مالک رحمتی، هر دو پس از رحلت امام متولد شدند، اما در زمره شهدای خدمت قرار گرفتند؛ نشانه‌ای روشن از عمق اثرگذاری مکتب امام بر نسل‌های بعد از انقلاب است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه نوابغ دو تولد و دو مرگ دارند، تصریح کرد: تولد نخست، تولد جسمانی از مادر است و مرگ اول نیز هنگام جدایی جان از بدن است اما نوابغ، ولادت دوم دارند؛ زمانی که آثار فکری، فرهنگی و سیاسی‌شان در جامعه ظهور می‌یابد. مرگ دوم نیز زمانی است که این آثار از بین برود و دیگر اثری از خط فکری‌شان دیده نشود.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ از دنیا رفت، اما ولادت دوم او، همان نهضت انقلاب اسلامی بود که به تشکیل جمهوری اسلامی منجر شد؛ نهضتی که نه تنها پایان نیافته، بلکه به قدرتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تبدیل شده است، این زندگی دوم، هنوز به مرگ نرسیده و با قدرت ادامه دارد.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به تشییع باشکوه پیکر امام خمینی(ره) توسط ۱۲ میلیون نفر، خاطرنشان کرد: جسم امام خمینی (ره) در خاک آرام گرفت، اما حاکمیت فکری و سیاسی وی همچنان جاری است.

وی اظهار کرد: حتی یکی از سیاستمداران آمریکایی پس از رحلت امام(ره) گفته بود: «خمینی(ره) از دنیا نرفته، از درون قبر بر ایران حکومت می‌کند.» اما این جمله ناتمام بود، زیرا امام تنها در ایران حکومت نکرد، بلکه ملت‌هایی چون فلسطین، لبنان و یمن نیز از او الهام گرفتند.

وی با اشاره به نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در استمرار خط امام خمینی(ره) بیان کرد: از همان روز دفن پیکر امام خمینی(ره)، رهبری حضرت آیت الله خامنه ای آغاز شد و با وجود توطئه‌های داخلی و خارجی، ایشان نگذاشت انقلاب منحرف شود، درایت و صلابت ایشان مانع تحقق نقشه‌های دشمنان شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: با وجود دولت‌هایی با رویکردهای متنوع چون سازندگی، اصلاحات، عدالت‌محور، تدبیر و امید، یا وفاق ملی، اصل انقلاب یعنی استقلال، مقاومت و شعار «مرگ بر آمریکا» پابرجا ماند. این تداوم، مرهون هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

وی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب با وجود تفاوت سلایق سیاسی، نگذاشت مسیر اصلی انقلاب تغییر یابد، در طوفان تحریم‌ها و تهدیدها، کشور را با اقتدار هدایت کرد و امروز نیز همان روح و اراده در سرنوشت ملت حاکم است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، مردم را عامل دوم زنده نگه داشتن مکتب امام دانست و گفت: امام خمینی(ره) به مردم ایمان داشت و مردم نیز با تمام وجود به ایشان اعتماد کردند، در روزهایی که رژیم شاه با حمایت شرق و غرب مسلح شده بود، امام به مردم گفت برای سعادت خود، باید شاه را سرنگون کنند و مردم با جان و مال خود این مسیر را پیمودند.

وی به نقل از سندی تاریخی افزود: پس از پیروزی انقلاب، رئیس‌جمهور وقت آمریکا سازمان سیا را بازخواست کرد که چرا نتوانستند انقلاب را پیش‌بینی کنند. رئیس سیا پاسخ داد: «ما همه قبایل را کنترل می‌کردیم تا متحد نشوند، اما یک پیرمردِ در تبعید، بدون بودجه، بدون رسانه، تنها با یک قلم، ۳۵ میلیون نفر را متحد کرد.»

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: تمام فتنه‌ها و فشارهای دشمنان امروز با هدف پایان دادن به زندگی دوم امام خمینی(ره) و نابودی انقلاب اسلامی است، اما مردم با وجود سختی‌ها، همچنان پای آرمان‌های امام خمینی(ره) ایستاده‌اند.

شهادت شهید رئیسی، تبلور مکتب امام خمینی(ره)

وی با اشاره به شهادت شهید رئیسی اظهار کرد: مفهوم شهدای خدمت گواهی است بر اینکه مکتب امام خمینی (ره) هنوز زنده است، همان‌طور که شهید رجایی در مکتب امام خمینی (ره) رشد یافت، شهید رئیسی نیز در همان مسیر جان خود را فدا کرد، این استمرار، نشانه‌ای از توان تربیتی مکتب امام است.

آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: عظمت امام خمینی (ره) تا جایی است که خط مقاومت در جهان اسلام به واسطه مکتب ایشان شکل گرفته و ملت‌هایی مانند یمن با همان آموزه‌ها در برابر استکبار ایستاده‌اند.

وی تصریح کرد: اگر مسیر انقلاب حفظ شود، قطعاً جهان به نقطه بلوغی خواهد رسید که زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) خواهد بود، امام خمینی(ره) قهرمانی بود که این مسیر را با شجاعت گشود و امروز رهبر معظم انقلاب با همان حکمت، ادامه‌دهنده آن راه است.

غم فقدان امام، هنوز در جان ملت زنده است

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: کسانی که ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ را به یاد دارند، هیچ‌گاه اندوه آن روز را فراموش نمی‌کنند. امام(ره) با عزت زیست، با عزت رحلت کرد، با عزت تشییع شد و با عزت در دل‌ها ماندگار شد، اما غم فراق او همچنان در جان‌ها جاری است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha