پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
انقلاب اسلامی الگویی نوین از حکمرانی دینی و مردمی را ارائه داد

حوزه/ معاون تبلیغ حوزه های علمیه کشور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و با حضور مردم ایران، الگویی نوین از حکمرانی دینی و مردمی را ارائه داد

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، حجت الاسلام والمسلمین رفیعی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کل کشور امروز در نشست خبری به بررسی چالش‌های تمدنی و نقش حوزه‌های علمیه در مواجهه با آنها پرداخت.

معاون تبلیغ حوزه های علمیه در این نشست با اشاره به رویارویی دو گفتمان تمدنی جهان گفت: «دنیا امروز میان دو گفتمان تمدنی غربی و اسلامی قرار دارد. این تقابل ریشه در تاریخ دارد که از دوره رنسانس آغاز شده و گفتمان علم و دین را در مقابل هم قرار داده است.»

وی افزود: ریشه این تقابل در حرکت علمی کشورهای اسلامی و علما بود که منجر به پیدایش رنسانس شد، اما در مقابل کلیسا که نماد دین آن دوران بود، مقاومت صورت گرفت.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور ادامه داد: «در دوران معاصر، این تقابل به شکل دوگانه‌هایی مانند تقابل ایران و اسلام، حکومت و دین و علم و دین نمود یافته که ناشی از تفکرات روشنفکری بیمار است.»

وی به نقش برجسته انقلاب اسلامی در ایجاد وحدت بین جمهوریت و اسلامیت اشاره کرد و گفت: «انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و با حضور مردم ایران، الگویی نوین از حکمرانی دینی و مردمی را ارائه داد که در برابر هجمه‌های سخت و نرم دشمنان مقاومت کرده و همچنان ادامه دارد.»

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: «پایه‌های انقلاب اسلامی بر جمهوریت یعنی نقش مردم در اداره جامعه و اسلامیت یعنی نقش دین در حکومت استوار است. این مدل جدید حکمرانی، موجب نگرانی و مقابله دشمنان شده است.»

وی همچنین به پیشرفت‌های حوزه‌های علمیه در عرصه‌های علمی، فرهنگی و فناورانه اشاره کرد و گفت: «حوزه‌های علمیه امروز در مسیر تمدن‌سازی حرکت می‌کنند و با رویکردی بین‌المللی، همگام با فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، در حوزه‌های مختلف از جمله رسانه، هنر و علوم انسانی فعالیت دارند.»

معاون تبلیغ حوزه های علمیه کشور به موضوع تربیت طلاب و حضور آنان در آموزش و پرورش نیز اشاره و تاکید کرد: «بیش از سی هزار طلبه خواهر و برادر در آموزش و پرورش به عنوان نیروی رسمی فعالیت دارند که تاثیر بسزایی در مدارس و آموزش داشته‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ضمن اشاره به هجمه‌های فرهنگی و جنگ نرم دشمنان گفت: «جریان‌های فرقه‌ای و هجمه‌های رسانه‌ای در حال فعالیت گسترده علیه کشور هستند و باید با تربیت افسران جنگ نرم و استفاده از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه، مقابل این تهدیدات ایستاد.»

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha