سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
امام هادی(ع) الگوی کامل از مقاومت فرهنگی است

حوزه/ استاد حوزه علمیه خواهران گفت: امام هادی(ع) احیاگر تشیع در دوران اختناق و تفرقه بود.

نجیبه تراهی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ضمن تبریک به مناسبت میلاد با سعادت امام هادی(ع) بیان کرد: یکی از مهمترین تحولات برجسته در دوره امامت امام دهم ایجاد سازمان وکالت بوده است.

وی افزود: شبکه وکالت، فعال‌ترین و فراگیرترین شبکه هدایت و راهبری شیعه از نیمه دوم دوران حضور امامان معصوم (علیهم السلام) تا پایان دوره غیبت صغری است. شبکه وکالت در عصر امام هادی (علیه السلام)، گسترش پیدا کرد و مکاتبات باقی مانده از امام هادی (ع)، گویای این گسترش و اهتمام امام نسبت به تقویت و تحکیم موقعیت شبکه وکالت در میان پیروان مکتب امامت است.

تراهی ضمن اشاره به اینکه زندگی امام هادی (ع) چه در دوران متوکل و چه در دوران‌های بعد از متوکل یک زندگی سراسر مقاومت و مبارزه است، تصریح کرد: امام هادی (ع) از طریق بیان احادیث معتبر، تفسیر قرآن و پاسخگویی به سؤالات دینی و فقهی، نقش مهمی در احیای فرهنگ ولایت و معرفی جایگاه والای اهل بیت علیهم السلام در جامعه ایفا کردند و این احیا از ارکان اصلی فعالیت‌های امام هادی (علیه السلام) بود که هنوز هم در تاریخ اسلام و در میان پیروان اهل بیت به‌عنوان یک ارمغان عظیم باقی مانده است.

وی تصریح کرد: شخصیت امام هادی (علیه السلام) نمایانگر اوج کمال انسانی است که با زندگی خود، مفاهیم عدالت، ایمان، و انسانیت را به زیبایی معنا بخشیدند این ویژگی‌ها ایشان را به الگویی جاودانه برای تمام انسان‌ها تبدیل کرده است.

تراهی در پایان خاطرنشان کرد: مقاومت امام هادی علیه السلام یک الگوی کامل از مقاومت فرهنگی است که می‌توان از آن در شرایط کنونی نیز بهره برد ایشان نشان دادند که با استفاده از ابزارهای فرهنگی و با اتکا به ارزش‌ها و باورهای دینی می‌توان در برابر هرگونه تهدیدی مقاومت کرد و هویت مذهبی و فرهنگی خود را حفظ کرد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha