به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، جلسه کارگروه جلسات قرانی با حضور حجت الاسلام مطوری امام جمعه شهر، رئیس اداره آموزش و پرورش معاونین اداره و مسئولین شهر اروندکنار، مدیر، کادر و مبلغین طرح امین و معراج در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش برگزار شد.
خانم حمیداوی مدیر مدرسه علمیه خواهران فاطمیه اروند کنار اظهار داشت: مبلغین حوزه علمیه اعم از طرح امین و معراج همیشه همگام و همراه با نهاد های دیگر در بحث کلاس های قرانی و دینی و احکام پیشگام بوده و هستند.
وی ادامه داد: حوزه علمیه نیروی کافی از جمله اساتید خبره و مبلغین پشتکار جهت پوشش سطح شهر اروند کنار و منیوحی را دارد و مبلغین فعالیت خود را در مساجد، حسینیه ها و مدارس و حتی در حوزه علمیه انجام خواهند داد.
همچنین بوعلی رئیس اداره آموزش و پرورش شهر اروندکنار نیز در این کارگاه بیان کرد: به همت فعالیتهای مبلغین امین و معراج امسال تعداد شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی به صورت چشم گیری افزایش یافته است.
در پایان جلسه به برخی مشکلات پیش روی مبلغین و راهکارهای رفع آن اشاره شد و مقرر شد این جلسات هر ماه یکبار برگزار شود تا عملکرد دو طرف، حوزه و آموزش و پرورش، ارزیابی شود.
انتهای پیام/










نظر شما