چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۳
حمایت‌های مسئولان استانی در رفع موانع تولید کشاورزی به افزایش بهره‌وری کمک می‌کند

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین ربانی گفت: امنیت غذایی و توجه به زیرساخت‌ها ارتباط تنگاتنگی با همدیگر دارد، که اگر نقصی در این دو عنصر کلیدی رقم بخورد، می‌تواند به دیگری آسیب بزند.  

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن ربانی نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی، در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی نماینده مقام معظم رهبری در استان چهارمحال بختیاری که در دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: امنیت غذایی و توجه به زیرساخت ها ارتباط تنگاتنگی با همدیگر دارد، که اگر نقضی در این دو عنصر کلیدی رقم بخورد، می‌تواند به دیگری آسیب بزند.

وی افزود: کشاورزان نقش حیاتی در امنیت غذایی دارند و به عنوان تولیدکنندگان اصلی غذا، تأثیر مستقیمی بر تأمین نیازهای غذایی جامعه دارند، حمایت های مسئولین استانی در رفع موانع تولید کشاورزی می‌تواند به افزایش بهره‌وری و امنیت غذایی کمک کنند.

حجت الاسلام و المسلمین ربانی به اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر لزوم توسعه کشاورزی، یادآور شد: یکی از مهم‌ترین ارکان رشد و پیشرفت، در بخش کشاورزی است که باید توجه ویژه به توسعه بخش کشاورزی با فنآوری های نوین و حمایت از تولیدکنندگان داخلی داشته باشیم.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال بختیاری، اظهار کرد: روحیه ایثار، گذشت و خودباوری از صفات بارز مجموعه بزرگ جهاد کشاورزی است.

وی با تقدیر از اقدامات انجام شده، تأکید کرد: می‌طلبد تا در عرصه تقویت زیرساخت‌های تولیدی و اقتصادی بخش کشاورزی، توجه ویژه‌ای توسط وزارت جهاد کشاورزی به استان شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha