پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی باید با مشارکت مردم باشد

حوزه/ تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه خداوند مسائل فرهنگی و معنوی را طوری قرار داده است که نیاز به مشارکت مردم است، گفت: فعالان و مبلغان فرهنگی و تربیتی باید در عرصه ابلاغ با تشخیص درست و دقیق و کلام نافذ فعالیت کنند و لازمه اش این است که خود مبلغ از نظر باطنی خود ساخته باشد تا بتواند بر روی دیگران تاثیر بگذارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله سید محمد سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها در دیدار مدیران مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران استان قم که در دفتر تولیت حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، گفت: خداوند مسائل فرهنگی و معنوی را طوری قرار داده است که نیاز به مشارکت مردم است و در صورت عدم مشارکت مردم آسیب‌های جدی در عرصه فرهنگی و معنوی وارد می شود که مقصر هم خود مردم هستند.

وی با بیان اینکه بشر همواره در حال تغییر و تحول است و این تحولات گاهی مثبت و گاهی منفی است، افزود: از روز عید غدیر خم تا رحلت نبی گرامی اسلام تنها ۷۲ روز فاصله است؛ ولی افرادی که در روز عید غدیر با حضرت علی علیه السلام بیعت کردند هر آنچه دیدند و شنیدند و فهمیدند را فراموش کردند.

امام جمعه قم خاطرنشان کرد: مبلغان و فعالان عرصه‌های فرهنگی و کنشگران اجتماعی در هدایت مردم فقط یک سهم دارند و سهم دیگر مربوط به انتخاب مخاطب است که کدام راه را انتخاب کند و به چه سمتی برود.

آیت الله سعیدی تأکید کرد: فعالان و مبلغان فرهنگی و تربیتی باید در عرصه ابلاغ با تشخیص درست و دقیق و کلام نافذ فعالیت کنند و این مسئله لازمه اش این است که خود مبلغ از نظر باطنی خود ساخته باشد تا بتواند بر روی دیگران تاثیر بگذارد.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت یادآور شد: نفوذ کلام در دل و قلب مخاطب بسیار مهم است و گاهی می‌توان با یک نصیحت مختصر و کلام کوتاه تحولی بزرگی در دل مخاطب ایجاد کرد.

وی اظهار داشت: مربیان و فعالان فرهنگی که با جوانان و نوجوانان مرتبط هستند باید ابتدا درون خود را پاک نمایند چراکه پاکیزگی ظرف درونی انسان برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب بسیار مهم و اساسی است.

آیت الله سعیدی در پایان گفت: حضرت معصومه سلام الله علیها هم معلم، هم مهاجر الی الله و هم مجاهد فی سبیل الله بودند و با فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی که داشتند می‌توانند برای بانوان مایه درس‌آموزی و الگوگیری باشند.

انتهای خبر /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha