به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه، در پیامی حملات ضد انسانی رژیم صهیونیستی به کشورمان و شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی و نخبگان علمی را محکوم کرد.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون»
در پی شهادت مظلومانه و جانگداز جمعی از فرزندان شجاع و انقلابی ملت ایران در حمله ناجوانمردانه و جنایتبار رژیم صهیونیستی، از جمله سرداران بزرگوار سرلشکر باقری، سردار سلامی، سردار رشید و نخبگان علمی کشور همچون دکتر فریدون عباسی، دکتر تهرانچی و دیگر شهدای گران قدر این جنایت، اینجانب ضمن محکومیت شدید این اقدام تروریستی و ضدانسانی، این ضایعه بزرگ را به پیشگاه مقام معظم رهبری، خانوادههای معزز شهدا، مردم شریف ایران و بهویژه همرزمان و همسنگران این عزیزان تبریک و تسلیت عرض مینمایم.
بیشک، خون پاک این شهیدان والامقام، نهتنها چراغ راه آیندگان خواهد شد، بلکه موجب رسوایی بیش از پیش رژیم کودککش و سستبنیاد صهیونیستی و همپیمانان آن در منطقه و جهان خواهد شد.
از درگاه پروردگار متعال برای این شهدای عزیز، علو درجات و برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
قادری - امام جمعه پاوه










نظر شما