یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۵
ملت ایران همچون ذوالفقار امیرالمؤمنین علی(ع) دشمن صهیونیستی را به جهنم می‌فرستد

حوزه/ امام جمعه بندر دیر گفت: امروز ملت ایران به منزله ذوالفقار امیرالمؤمنین علی(ع) است و غده سرطانی رژیم صهیونیستی را به جهنم خواهد فرستاد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی امام جمعه دیّر، عصر شنبه در اجتماع بزرگ غدیریون در شهر دیر اظهار داشت: امروز ملت ایران نقش ذوالفقار علی علیه السلام را در مقابله با دشمنان اسلام ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه ملت ایران غده سرطانی رژیم صهیونیستی در قلب امت اسلامی را به جهنم خواهد فرستاد و از صفحه روزگار محو خواهد کرد، بیان کرد: ما جنگ طلب و آغازگر جنگ نبودیم و حالا که دشمن صهیونیستی آغازگر جنگ است، پایان آن را ما تعیین می کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به زورگویی‌ و بدعهدی‌ آمریکایی‌ها گفت: مقام معظم رهبری فرمودند ما زیر بار تحمیل زور نخواهیم رفت و این گونه مذاکرات غیرشرافتمندانه، غیرهوشمندانه و غیر عاقلانه است و هیچ آدم عاقلی این مذاکره را نمی‌پذیرد و زیر بار آن نمی‌رود.

وی تاکید کرد: غنی سازی و فناوری هسته‌ای در ایران بومی است و وارداتی نیست که دشمن بخواهد آن را از بین ببرد.

امام جمعه دیر با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با چراغ سبز و حمایت آمریکا به ایران حمله کرد، گفت: دشمن صهیونیستی بزدلانه به مناطق مسکویی ما حمله و بچه ها و کودکان و شخصیت های ما را شهید کرد و آغازگر جنگ آنها بودند.

وی با بیان اینکه امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود سنگ را از هرجا آمده، برگردانید و در سر خودشان بزنید، بیان کرد: نتانیاهو گفت این جنگ، جنگ بی بازگشت است، ما هم می گوییم جنگ بی بازگشتی است و پایان جنگ نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی ابراز کرد: با حمایت و پشتیبانی ملت و دولت از رزمندگان اسلام، رژیم صهیونیستی ضربه کاری خواهد خورد.

وی با تاکید بر اینکه حضور امروز مردم در این اجتماع به‌خاطر پشتیبانی از رزمندگان اسلام است، تصریح کرد: اسراییل جنگ را شروع کرده است و باید مانند هشت سال دفاع مقدس بایستیم؛ آغازگر جنگ آنها بودند ولی پایان دهنده جنگ ما هستیم.

امام جمعه دیر با بیان اینکه رزمندگان ما از دیروز تا امروز تمام مراکز حساس رژیم صهیونیستی را زده‌اند، گفت: البته دشمن هم بیکار ننشسته و کارهایی می‌کند ولی به کوری چشم آمریکا و اروپایی‌ها که شریک جرم رژیم صهیونیستی هستند، آنها هم باید تاوان بدهند.

وی افزود: نابودی رژیم صهیونیستی را در آینده‌ای نزدیک شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha