به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، کانونهای سیاسی اجتماعی حوزه علمیه خراسان در پی تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک کشور و شهادت سرداران رشید اسلام، دانشمندان برجسته و مردم عزیز ایران، با انتشار بیانیهای این جنایت را به شدت محکوم کردند که متن بیانیه بدین شرح است:
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا.
کانونهای سیاسی اجتماعی حوزه علمیه خراسان با قاطعیت و شدت، تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک کشور و شهادت سرداران رشید اسلام، دانشمندان برجسته و مردم عزیز و بیگناه ایران را محکوم میکند.
این جنایت مجدداً چهره خونخوار و تروریستی این رژیم نامشروع را افشا ساخت. ضمن تسلیت به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران، یاد و خاطره شهیدان گرانقدر را گرامی میداریم؛ سردارانی که در راه حق و عدالت، با ایثار و فداکاری بینظیری تا آخرین لحظات زندگی خود برای دفاع از امت اسلامی مجاهدت کردند و دانشمندان شهیدی که به مثابه چراغی، علم و پیشرفت را در میهن اسلامی روشن نگاه داشتند. هیچگاه این جنایت رژیم صهیونیستی را فراموش نخواهیم کرد و مقابله با این رژیم ظالم و ستمگر را حق مشروع خود برای دفاع از کیان اسلامی و تضمین امنیت ملی میدانیم و بر آن تأکید مینماییم و از مسئولین امر، خواستار شدت در مجازات جنایتکاران این حادثه هستیم.
والسلام علیکم
کانونهای سیاسی اجتماعی حوزه علمیه خراسان
نظر شما