به گزارش خبرگزاری حوزه از فارس، با توجه به حمله رژیم پلید صهیونیستی به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و برخور چهار بمب به این مرکز اطلاع رسانی جمعی از خبرنگاران شیرازی اعلام کردند که برای نشان دادن ذات پلید رژیم صهیونیستی آماده اطلاع رسانی به جهان در مزکر اسرائیل هستیم.
همانطور که در غزه بیش از ۳۰۰ خبرنگار از سوی این رژیم پلید به شهادت رسید هدف آنان از این کار خاموش کردن صدای حقیقت است، اما خبرنگاران همانند گذشته پای رسالت خود که اطلاع رسانی بوده ادامه دار خواهد بود.
خبرنگاران از گذشته نماد استقامت، شهادت و شجاعت بوده اند، این روحیه از عمق ایمان آنان جاری است، در دوران دفاع مقدس نیز خبرنگارانی همچون شهید رهبر حضور داشته اند، امروز نیز راه این شهیدان با خبرنگارانی همچون خانم امامی خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت.
رژیم متجاوز و خون خوار صهیونیستی بر اساس رسالتی که بدوش ما است صدای حق طلبانه آزادگان جهان را می خواهند خاموش کنند، این صدا خاموش نخواهد شد و روز به روز بیدار تر خواهد شد.
خبرنگاران شیرازی اعلام می کنند عزم ما برای ادامه راه در کنار همکاران صدا و سیما در جمهوری اسلامی ایران و سراسر کشور با قدرت و صلابت بیشتر از گذشته است.
نظر شما