سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
لزوم برخورد قضایی سریع و جدی با تروریست‌ها و عوامل نفوذی دستگیرشده

حوزه/ تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: نظر قاطع همه مردم اعدام جنایت کارانی است که با دشمن همکاری کرده اند و اگر این افراد اعدام شوند و اخبار آنها منتشر شود در کاسته شدن از این خیانت ها و جنایت ها نقش مهمی دارد.

محمد صادق کوشکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان، با اشاره به لزوم بررسی علل و زمینه های پدیده نفوذ و نحوه شکل گیری آن در قالب گروه های تروریستی و تخریب گر و به عنوان بازوهای عملیاتی رژیم غاصب اسرائیل در ایران در یک زمان مقتضی، به نحوه برخورد با این پدیده در شرایط کنونی پرداخت و اظهار داشت: نکته مهمی نحوه برخورد با این بازوهای عملیاتی رژیم غاصب اسرائیل در شرایط کنونی است.

وی افزود: بخشی از این نحوه برخورد به هوشیاری مردم بازمی گردد که موارد مشکوک را به دستگاه های امنیتی و پلیس اطلاع دهند و تاکنون نیز این امر به خوبی انجام شده و مردم موارد دقیق و درستی را گزارش داده اند و نیروهای امنیتی و پلیس و بسیج وارد شده و توانسته اند خرابکاران و تروریست ها را پیش از این که مأموریت تروریستی خود را انجام دهند بازداشت کنند.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان لزوم هوشیاری بیشتر مردم برای تنگ تر نمودن عرصه به تروریست ها گفت: نکته دوم این است که دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی با کمک بسیج مردمی، باید فعالیت ها و تورهای بازرسی را گسترده تر و فراگیرتر کنند و این امر ممکن نیست مگر با کمک گرفتن از نیروی لایزال بسیج و اکنون نیز هزاران نیروی بسیجی در سراسر کشور آماده بوده و برای مبارزه با اسرائیل لحظه شماری می کنند.

تأخیر دستگاه قضایی در مجازات تروریست های دستگیرشده

وی اضافه کرد: نیروهای امنیتی و اطلاعاتی می توانند از ظرفیت بسیج مستضعفین استفاده کرده تا به این واسطه مزدوران و جاسوسان وابسته به اسرائیل را فلج کنند و در تورهای امنیتی گرفتار نمایند تا امکان اجرای این مأموریت های سیاه را پیدا نکنند.

کوشکی در ادامه سخنان خود با تاکید بر برخورد قضایی سریع و جدی با این تروریست ها، تصریح کرد: در همه دنیا و حتی اروپایی هایی که در کشور خود قوانین اعدام ندارند، برای خیانت به کشور در زمان جنگ، دادگاه صحرایی و اعدام بلافاصله را پیش بینی کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون بیش از سه روز است که شاهد این حرکت ها هستیم و تعداد زیادی از این افراد بازداشت شده اند، اما هنوز دادگاه صحرایی انجام نشده است، در حالی که این امر بازدارندگی ایجاد می‌کند.

تحلیلگر مسائل سیاسی عنوان کرد: نظر قاطع همه مردم اعدام جنایت کارانی است که با دشمن همکاری کرده اند و اگر این افراد اعدام شوند و اخبار آنها منتشر شود در کاسته شدن از این خیانت ها و جنایت ها نقش مهمی دارد.

وی با اشاره به تأخیر دستگاه قضایی در مجازات تروریست های دستگیر شده، افزود: در این باره نیاز به سرعت عمل است و لازم است در هر استان شعبه ویژه ای در این خصوص دائر شود تا جرم همکاری با دشمن در هر سطحی اثبات شد با محاکمه سریع در دادگاه صحرایی حکم آن اجرا شود.

وی اضافه کرد: اگر اخبار و گزارش چند مورد از رسیدگی قضایی به این جنایات منتشر شود تأثیر بسیار مهمی خواهد داشت و بسیاری از افرادی که به طمع پول و یا امثال آن جذب این نیروی جنایت کار اسرائیلی در ایران شده اند به دلیل ترس از مجازات از این اقدامات دست می کشند و با این کار دست اسرائیل را خالی می کنیم.

کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: اگر قوه قضاییه مجازات سریع را در رأس اقدامات خود قرار دهد و در روزهای گذشته نیز چند مورد مجازات شده بودند شاهد چشمگیر این حرکت های خائنانه و وطن فروشانه بودیم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha