جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۰
درخواست نجباء از دولت السودانی: آسمان عراق را برای متجاوزان صهیون-آمریکایی "منطقه پرواز ممنوع" اعلام کنید

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین شیخ «علی الاسدی» از دولت عراق خواست که مسؤولیت‌پذیر باشد و آسمان کشور را برای آمریکا و اسرائیل "منطقه پرواز ممنوع" اعلام نماید.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین شیخ «علی الاسدی» رییس شورای سیاسی جنبش نجباء با تأکید بر اینکه در گیرودار معرکه حق علیه باطل، هر آزاده‌ای باید موضع شرافتمندانه بگیرد، اظهار داشت: از همه کشورهای اسلامی و عربی می‌خواهیم که [دستکم] مانند پاکستان اعلام موضع کنند.

وی ادامه داد: از دولت عراق می‌خواهیم که مسؤولیت‌پذیر باشد و آسمان کشور را برای آمریکا و اسرائیل "منطقه پرواز ممنوع" اعلام نماید و به پدافند هوایی ارتش و الحشد الشعبی دستور دهد تا هرگونه جنگنده یا موشک اسرائیلی را که به حریم هوایی عراق تجاوز می‌کند، هدف بگیرند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha