به گزارش خبرگزاری حوزه، "لوئیس آل دی"، تاریخ نگار و نویسنده معروف انگلیسی اخیراً در متنی چنین نوشته که ایران در حال جنگیدن در نبردی است که آینده جهان را تعیین خواهد کرد و در ادامه تأکید کرده است: این کشور با غرب شرور و وحشی روبروست که کاملاً متعهد به نسلکشی و توسعهزدایی از هر کشوری است که جرات مخالفت با هژمونی آن را داشته باشد. هر کسی که ذرهای اخلاق و انسانیت دارد، باید از آن حمایت کند.
در روزها و ساعاتی زیست می کنیم که شتاب تحولات بیش از هر زمانه دیگری است و مشخص نیست در آینده به طور دقیق چه مسائلی رخ می دهد اما آن چه مسلم است و بیش از پیش باید بر آن تأکید ورزید این است که نبرد امروز ما با آمریکا و اسرائیل جنایتکار از جنس جدال تمدنی است و لذا می بایست فراتر از مباحث نظامی، سیاسی، ملی و میهنی بدان نگریست و به تحلیل دقیق آن پرداخت.
اینک که شیپور جنگ به خصوص بعد از حماقت ترامپ بیش از هر زمان دیگری به صدا درآمده و در میانه معرکه ای بزرگ قرار داریم باید بیشتر به این مساله توجه کنیم که بعد از طوفان الاقصی و خاصه در نبرد اخیر برای بسیاری از آزاداندیشان عالم مشخص شده که باید در کدام سمت تاریخ ایستاد
رهبر معظم انقلاب البته در ماه های اخیر چندین مرتبه به جنگ تمدنی و جنگ وجودی بین ایران و رژیم اشغالگر اشاره کرده بود، با این حال باید دانست که معنا و مفهوم جنگ وجودی به ظاهر نبرد برای اصل بقاست اما در باطن یک نبرد هویتی و تمدنی به شمار می رود که اصل و اساس وجود و ماهیت یکی از طرفین در آن مورد توجه قرار می گیرد.
بر این اساس باید گفت که در چنین تخاصم هویتی و تمدنی بحث فقط بر سر این نیست که ما نیروی هستهای داشته یا نداشته باشیم چرا که اصل ماجرا برمی گردد به انقلاب سال ۵۷ که هویت و تمدن غرب با چالش جدی مواجه شد و در روند این سال ها، چنین چالشی شدت و حدّت مضاعفی هم به خود گرفته است.
این روزها دیگر از زبان برخی اساتید و کارشناسان علوم انسانی بسیار می شنویم که رژیم اشغالگر قدس در امتداد تمدن غرب است و اینک به نمایندگی از تمدن غرب با ما که نمایندگی تمدن اسلامی را برعهده داریم وارد نبرد شده است و لذا هر چه جلوتر می رویم بر خصومت این جدال افزوده می شود و در این میان اردوکشی کشورها و ملت ها در این که در کدام سوی این نبرد قرار می گیرند، شفاف تر از قبل می شود.
در چنین فضایی انتظاری که از جبهه حق می رود این است که به موازات استقامت و پایداری در میدان در عرصه جهاد تبیین و روشنگری نیز با تولید محتوای قوی و اثرگذار، نقش تاریخی خود را به درستی ایفا کند، چه آن که کوتاهی در این زمینه می تواند زمینه ساز خسرانی تلخ برای حق گرایان و عدالت طلبان عالم باشد.
در این پیچ مهم تاریخی و در میانهی جنگ روایت ها هم نیازمند دقت نظر در تولید محتوای مطلوب هستیم و هم محتاج سرعت و واکنش بهنگام برای نشر آن و اینکه به هر حال از سختی های این رویارویی و سنگ اندازی ها و مانع تراشی های دشمنان و عوامل و مزدوران آن ها هراسی به دل خود راه ندهیم که به امید حق اگر در یاری خدا و دین و آیین او اهل ثبات قدم باشیم، نصرت و ظفر ایزدی از آنِ ماست.
سید محمدمهدی موسوی










نظر شما