به گزارش خبرنگار حوزه از ایلام، همزمان با آغاز هفته قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین احمد فداله امام جمعه و نور محمدی فرماندار شهرستان آبدانان طی پیام مشترکی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، هفته قوه قضائیه را به همه تلاشگران این عرصه تبریک گفتند.
متن این پیام به شرح ذیل است:
«وَ إِنْ حَکَمْتَ فَاحْکُمْ بَیْنَهُمْ بِالْقِسْطِ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُقْسِطینَ»
قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از ارکان اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با پاسداری از قانون اساسی و سرلوحه قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری مدظله العالی دستاوردهای مهمی در زمینههای تدوین لوایح قضایی، کاهش اطاله دادرسی، پیشگیری از وقوع جرم، اصلاح مجرمان، احیای حقوق عامه و گسترش آزادیهای مشروع داشته است.
یکم تا هفتم تیر ماه سالروز فاجعه جانسوز و دردناک شهادت شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران گرانقدر او در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران هفته قوه قضائیه نامگذاری شده است.
بی تردید پاسداری و احیا حقوق انسان ها ،عدالت و سلامت جامعه در خط حرکت اسلامی با وجود رکنی به عنوان قوه قضائیه تکمیل می گردد؛ و بی گمان توفیق این رکن در آنچه که قانون اساسی بر عهده اش گذاشته جامعه اسلامی را به سعادت و پیشرفت می رساند.
اینجانبان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام راحل، فرا رسیدن هفته قوه قضائیه را به همه خدمتگزاران و مسئولان قضایی، قضات، دادیاران، دادرسان و کارکنان این قوه در شهرستان آبدانان را تبریک گفته و برای این عزیزان توفیق در خدمت به مردم و پاسداری از قانون و عدالت آرزومندیم.










نظر شما