پنجشنبه ۵ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
بانوان در استمرار فرهنگ مقاومت نقش مؤثری دارند

حوزه/ سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج گفت: بانوان در استمرار فرهنگ مقاومت و زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدای نقش مؤثری دارند و باید در این راستا همت گمارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سنندج، حجت الاسلام فرشاد مرزبانی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج هم‌زمان با فرا رسیدن ماه محرم‌الحرام و در راستای بزرگداشت مقام شهدا و سرداران شهید، در مراسم تجمع بانوان زینبی سنندج، با اشاره به شعار محرم امسال «من زینبم؛ عقیده‌ی من ایستادگی‌ست»، به تبیین نقش بانوان در استمرار فرهنگ مقاومت و زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدا پرداخت.

وی افزود: بانوان در برهه‌های مختلف نقش مؤثری در پیروزی این انقلاب و در دفاع از میهن اسلامی داشته‌اند و باید در این راستا نیز نقش خود را بخوبی ایفا کنند.

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج خاطرنشان کرد: تجمع بانوان زینبی فرصتی برای یادآوری نقش زنان در دفاع از کشور است.

حجت الاسلام مرزبانی همچنین بر زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدای تاکید کرد و گفت: بانوان باید در این زمینه مشارکت کنند و برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بکوشند.

این مراسم با محوریت گرامی‌داشت یاد شهدا، تجدید عهد با آرمان‌های عاشورایی و استقبال معنوی از ماه عزای سیدالشهدا علیه‌السلام برگزار شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha