یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
یادبود ۲۷ شهید کاشان و آران‌ و بیدگل در حملات اخیر رژیم جنایتکار صهیونی برگزار شد+عکس

حوزه/ با حضورنماینده ولی فقیه در کاشان یادبود ۲۷ شهید کاشان و آران‌و بیدگل در حملات اخیر رژیم جنایتکار صهیونی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، مراسم یادبود ۲۷ شهید شهرستان های کاشان و آران‌ و بیدگل در حملات اخیر رژیم جنایتکار صهیونی با روایتگری سردار مختص آبادی از جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونی و امریکا علیه ایران و شعرخوانی حماسی سید محمد جواد شیخ الاسلامی همراه با رونمایی از طومار بزرگ « هستیم برآن عهدی که بستیم ،با ایرانیان» با حضور نماینده ولی فقیه در کاشان ،جمعی از مسئولان ، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در مجموعه ورزشی شهدای بنیادشهید و امور ایثارگران کاشان برگزار شد.

در این مراسم پس برگزاری مراسم قرعه کشی مسابقات ملی کتابخوانی « برای علی (ع) » و مسابقه « صادق 3» به صورت آنلاین در سامانه ایتا ،بیانیه خانواده معظم شهدای کاشان و آران و بیدگل توسط همسر پاسدار شهید محمدرضا بهاری نژاد شهیدمبارزه با اسرائیل در کاشان قرآئت شد.

در جریان نبرد ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، ۲۶ نفر از فرزندان کاشان و آران و بیدگل به مقام شهادت نائل آمدند که از مجموع این شهدا ، ۱۵ نفر متعلق به نیروی هوافضای سپاه، ۳ نفر از ناحیه سپاه کاشان، ۱ نفر از نیروی زمینی سپاه، ۶ نفر از شهدا غیرنظامی و ۱ نفر نیز از ارتش جمهوری اسلامی بوده‌ است.

شایان ذکر است شهرستان کاشان با تقدیم بیش از 1830 شهید، ۳۹۰۰ جانباز، ۱۹۳ آزاده و تعداد زیادی ایثارگر و رزمنده نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی و پشتیبانی از جنگ داردضمن اینکه آران و بیدگل نیز با تقدیم بیش از ۸۰۰ شهید به نسبت جمعیت ایران، رتبه نخست ایثارگری کشور را دارد و به دارالشهدای ایران اسلامی شهرت دارد.

انتهای پیام./

یادبود ۲۷ شهید کاشان و آران‌ و بیدگل در حملات اخیر رژیم جنایتکار صهیونی برگزار شد+عکس

یادبود ۲۷ شهید کاشان و آران‌ و بیدگل در حملات اخیر رژیم جنایتکار صهیونی برگزار شد+عکس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha