به گزارش خبرگزاری حوزه از ماندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی با بیان اینکه عمود خیمه جامعه رهبری است گفت: نبود آن را خطرناک است.
وی با اشاره به موضع گیری و فتوای علمای عظام در حمایت از ولایت فقیه و رهبر انقلاب ادامه داد: بر اساس فتوای صادره، تهدید کنندگان علیه رهبری و ولایت فقیه محارب محسوب میشوند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی با تقدیر از مراجع عظام نجف و قم که نسبت به صدور فتوا در حمایت از مقام معظم رهبری اقدام کردند، افزود: همچنین حمایت و پشتیبانی خود را از مقام عظمای ولایت و رهبری اعلام میکنیم و باید حریم رهبری حفظ شود.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران با تاکید بر اینکه دشمنان نباید این جرأت را به خود بدهند که با دهان نجس خود علیه رهبری حرف بزنند چه برسد به آنکه نسبت به آن تهدید داشته باشند، گفت: آنان این آرزو را به گور خواهند برد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی با عنوان که همه شخصیتهای جهان اسلام تهدید علیه مقام عظمای ولایت را محکوم کردهاند، ادامه داد: ان شاءالله خداوند رهبری جامعه و مراجع عظام را حفظ کند.










نظر شما