پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
علم بی‌عقلانیت جامعه را دچار بحران می‌کند

حوزه/ نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه علم بی عقلانیت جامعه را دچار بحران می‌کند، گفت: علم فاقد اخلاق و عقلانیت، ابزار تخریب تمدن‌ها خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله کیوانی، عضو خبرگان رهبری، در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش بنیادین نظام امامت در اسلام، تأکید کرد: زندگی انسان بدون پیشرفت و علم، فاقد معناست و هرچند علم امری مقدس محسوب می‌شود، اما در صورت فقدان عقلانیت و اخلاق می‌تواند آسیب‌زا باشد.

وی افزود: آسیب‌های درونی علم از ناحیه جهالت و ناتوانی عقل عملی است، در حالی که آسیب‌های بیرونی از سوی دشمنان خارجی و استکبار جهانی وارد می‌شود؛ آنان در پی محدود کردن استقلال و آزادی علم هستند تا جامعه اسلامی از مسیر ترقی بازماند.

حجت الاسلام والمسلمین کیوانی با استناد به روایات اسلامی، عقلانیت اخلاقی را حافظ انسان و جامعه در برابر فتنه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: اسلام با ارائه نظام امامت، علم را در خدمت انسانیت قرار داده و زمینه‌ساز هدایت اجتماعی به سوی عدالت و حکمت شده است.

عضو خبرگان رهبری نقش امام در این نظام را «مجاهدت و مبارزه» عنوان و تصریح کرد: حضرت امام خمینی (ره) تجسم بارز این مجاهدت‌اند؛ فقیهی فیلسوف و عارفی مبارز که تحقق نظام امامت و عدالت را در گرو جهاد و مقاومت می‌دانستند.

حجت الاسلام والمسلمین کیوانی اطاعت از ولی الهی و فرماندهان جهاد را کلید حفظ استقلال و پیروزی در مبارزه دانست و ضمن تجلیل از سرداران و شهیدان راه حق، افزود: فداکاری‌های این عزیزان جلوه‌ای از عظمت نظام امامت است؛ نظامی که اگر عقل و علم در خدمت انسانیت باشد، باید تحت لوای آن قرار گیرد.

عضو خبرگان رهبری اتحاد، تبعیت از رهبر و استمرار مجاهدت را لازمه حرکت جامعه به سوی پیشرفت، عدالت و رفاه دانست و تأکید کرد: علم و عقلانیت بدون هدایت نظام امامت، مسیر صحیح انسانیت را نخواهد یافت.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha