جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
ایران اسلامی با تکیه بر رهبری معظم، مردم و نیروهای مسلح و در سایه ایمان پیروز ‌شد

حوزه/ حجت الاسلام زاهددوست گفت: ایران اسلامی با تکیه بر سه‌ عامل رهبری، مردم و نیروهای مسلح و در سایه ایمان به خداوند پیروز ‌شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام علی زاهددوست امام جمعه خورموج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اظهار داشت: به تعبیر امام صادق علیه السلام سوره فجر، سوره امام حسین (ع) است. درس بزرگ سوره فجر این است که هم‌چنان‌که خداوند بینی قوم عاد و ثمود و فرعون را به خاطر طغیان و سرکشی به خاک مالید، امروز هم تازیانه عذاب الهی برای کوبیدن بر سر فرعونیان زمان است.

وی افزود: امکانات دنیا بستر امتحان و رشد انسان هستند. اما اگر انسان با خطای محاسباتی خود، این امکانات، قدرت و ثروت را معیار شرافت و کرامت بداند، قطعا سقوط می‌کند.

خطیب جمعه خورموج بیان کرد: نقطه طغیان این است که انسان چنین خطای محاسباتی کند و بگوید اکنون که من امکانات و قدرت دارم انسان شریفی هستم و بقیه باید خادم و کوچک من باشند این تفرعن است.

حجت الاسلام زاهددوست با بیان اینکه نقش فرهنگ عاشورا در شکل گیری انقلاب و در ۸ سال دفاع مقدس بی نظیر بود، ابراز کرد: امام راحل فرمود محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است، قطعا امروز هم استفاده از ظرفیت عاشورا می تواند عامل فتح و پیروزی باشد.

خطیب جمعه خورموج بیان کرد: از ظرفیت محرم و عاشورا برای معرفی یزیدیان زمان و حمایت از حسین زمان باید استفاده کنیم و نسلی حسینی و زینبی برای مقابله با یزیدیان زمان تربیت کنیم. ملت ایران، ملت امام حسین و ملت شهادت است و ملت امام حسینی ایران در جنگ تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی را با همه هیاهو و ادعا زیر پا له کرد.

وی گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا در جنگ ۱۲روزه به دنبال ساقط کردن نظام، ایجاد آشوب و جنگ داخلی و حتی تجزیه ایران بودند. هدف دیگر هم ازبین‌بردن توانمندی هسته‌ای و موشکی ایران بود.

حجت الاسلام زاهددوست ابراز کرد: ایران اسلامی با تکیه بر سه‌ عامل رهبری، مردم و نیروهای مسلح و در سایه ایمان به خداوند پیروز ‌شد و دشمن به هیچکدام از اهدافش نرسید.

امام جمعه خورموج اظهار کرد: امروز با وجود سانسور شدید خبری اما شبکه الجزیره از صدها کشته و هزاران مجروح و تقاضای ۳۰ هزار خانواده برای دریافت غرامت از دولتشان و انهدام کامل چندین تاسیسات حیاتی نفتی و پالایشگاهی خبر می دهد و برخی رسانه ها خسارت دشمن را تا ۷۰ میلیارد دلار تخمین زده اند.

حجت الاسلام زاهددوست تأکید کرد: ملت ایران ظرفیت و توانمندی های کم نظیری دارد، ایمان و وحدت کم نظیر، تمدن کهن و پرافتخار و وجود رهبری حکیم آگاه شجاع و زمان شناس که خدا را به وجودش شاکر هستیم.

وی ادامه داد: الان در دوره توقف جنگ هستیم، آینده چه می شود نمی دانیم اما هرگز نباید از دشمن خونخوار و کودک‌کش غافل شویم، باید سریعا نیازها و اشکالات خود را برطرف کنیم و برای هر سناریو احتمالی دشمن، آماده باشیم.

خطیب جمعه خورموج گفت: آنچه مهم است حفظ انسجام ملی کم نظیری است که امروز ایجاد شده است، تاب آوری ملت نتیجه ایمان و توکل به خداوند و تخلق به ارزش‌های دینی مانند صبر، ایثار و شجاعت است. این ملت همیشه پیروز است و دشمن اگر عقل نداشته خود را بکار بگیرد دیگر هرگز مرتکب تعرض به چنین ملتی نخواهد شد، اما اگر دوباره با خطای محاسباتی خود اقدام و تجاوزی به وطن ما داشته باشد یکبار دیگر زیر پای مردم و جوانان ایران اسلامی له خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha